Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek be próbálkoznak a...

Szerintetek be próbálkoznak a munkatársnőmnél?

Figyelt kérdés

1 éve dolgozok annál a cégnél. Céges bulira is rábeszélt hogy jöjjek el pedig nem akartam menni. Csak is miatta mentem el

Ott fogta a kezemet meg hívott táncolni. Facebookon minden posztomra reagál valamit. Nem rég szakított a pasijával. Kiraktam egy mémet hogy a kapcsolat mennyire hiányzik meg a veszekedések. Erre azt írta hogy kB. Meg amikor ránéztek mosolyog poénkodik. Köszönöm a válaszokat!

2020. márc. 14. 20:43
 1/3 belapus ***** válasza:
60%

Most akkor a "próbálkoznak" n-je helyett z-t akartál írni vagy n-t ?Mert ha az utóbbit, akkor elég zavaros a viszony a kérdés és a leírás között.

Nem ismerjük a munkatársadat, nem ismerjük a kapcsolatait, nem tudjuk ki akar nála bepróbálkozni ( nézd el, hogy egybeírtam az igekötőt meg az igét ).

A leírásból úgy tűnik, kedvel téged.Hogy annyira ?Talán.

2020. márc. 14. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Be próbálkozak azt akartam írni bocsi
2020. márc. 15. 08:45
 3/3 anonim válasza:
Egy próbát meg ér
2020. márc. 15. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!