Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők!Hova szoktak titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Hova szoktak titeket a férfiak elhívni első randira is mennyit költenek rátok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 23:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbb párom velem egyszinten volt anyagilag. Azaz csóró egyetemista. Mivel a közeg elve adott volt, így a programok java része egyetemi szervezésű, ha meghívtak valamire akkor a programon való fogyasztás volt.

Részről ebből sosem volt negatív élmény, mert én egyenlő félként kezeltem magam a másikkal. Tehát sosem volt elvárás hogy meghívjon bármire is, mert nem ezen múlt a kapcsolat sikere.

Egy kivétel volt, aki jelleméből adódóan fillérbaszó, mert én nagylelkű típus vagyuk, így mindig marakodtunk volna a pénzen.

Nekem többet jelentett, hogy a férjem kapcsolatunk alalulásakor folyton látogatott a kórházba. Hogy támogatott lelkileg, hogy feladta a biztos karrierjét, a kényelmes lakhatását a szüleinél, hogy a városomban velem újrakezdje, egy rosszabb karrierlehetőséggel és albérletben tengődve.

2021. nov. 29. 05:01
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
Első randin általában séta volt vagy beültünk valamit meginni. Volt hogy a pasi fizetett mert ragaszkodott hozzá volt hogy felesben. Nem várom el hogy minden egyes alkalommal a férfi fizessen, ha előző randin ő fizetett akkor a következőn én fogok.
2021. nov. 29. 08:21
 23/32 anonim ***** válasza:
85%
Elso randi, ha nem ismerjuk egymast seta es egy kave, limonade, suti, fagyi, stb. Teljesen felesleges etterembe menni, mert nem is biztos hogy tetszik a masik.
2021. nov. 29. 08:24
 24/32 anonim ***** válasza:
86%

Nekem a hölgyemény javasolta, hogy menjünk át egy másik kávézóba, mert ott finomabb.

Az első helyen kb. 8-10 percet voltunk, kávéja(450)+ zserbója(600)+ ásványvize(350)+ 3dl narancslevem(500)+kötelező szervízdíj = 2200Ft

Buszra ültünk és kemény 1 állomást utaztunk 600Ft

Második hely:

Kapucsínója(1600)+fagyija(1500)+befutott 3 ismerőse(3*1600), tortaszeletük(4*650)+második körös tortaszelet(4*650)+második körös fagyi kehely(4*1500) + 2dl narancslevem(900) + utána rendeltek valami kaját is, amit már nem vártam meg, kifizettem az üdítőmet +10% szervízdíj és leléptem.

30 perc alatt max. 2 mondatot beszéltünk, kb. 50 perc múlva vette észre, hogy nem vagyok ott, fel is hívott, hogy nincsen nála pénz siessek vissza a WC-ről.

2021. nov. 29. 08:24
 25/32 anonim ***** válasza:
86%

ugye te sem gondolod komolyan, hogy a randira ‘befutott 3 ismeros’ fogyasztasast a randi koltsegeihez kell szamolni? ha igaz a sztori, az tobb, mint pofatlamsag, mellesleg ketlen, hogy barmilyen no is fel

oran belul be tud verni egy kavet, egy kapucsinot, egy zserbot, egy fagyit meg meg tortat is. kivel randiztal te, valami belpoklos evobajnokkal?

nem mellesleg ha mar az 1. helyen erezted, h szar es alig beszeltek, miert is nem mondtad azt utana, hogy koszi, neked ennyi eleg volt?

2021. nov. 29. 11:36
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Vajon a kerdezo szerint milyennek kene lennie az elso randin es mennyibe kene kerulnie?
2021. nov. 29. 13:10
 27/32 anonim ***** válasza:
59%

Első randin max egy üdítő ami 350 forint körül van, utána ha kölcsönös a szimpátia sem várok drága randikat,illetve a költségelet felesbe álljuk. viszont azt nagyon nem szeretem ha szórakoznak velem.

Legutóbb amikor ismerkedtem a 3.randi előtt a férfi azt mondta este étterembe megyünk, az ő kocsijával mentünk, így számomra kérdés sem volt, hogy a vacsorát én állom, igen ám, de az illető hozta az öccsét is, így már nem igazán gondoltam azt, hogy nekem kéne mindenki vacsiját állni...

Menet közben mondták, hogy még sem megyünk vacsorázni majd tengünk-lengünk... Mondom jó, oké... Mondjuk az előző két randin is azt csináltuk, de mindegy legyen.

Mondták olyan este 8 körül hogy ők éhesek üljünk be valahova.

A pincértől kaptunk egy egy étlapot, a legényke a deszzertekhez lapozott ahol volt fagyi, Somlói, gesztenyepüré és azt mondta na Szerelmem innen választhatsz valamit.

Illedelmesen visszautasítottam.

Nem vártam el, hogy egy egész vacsorát fizessen, de számomra ez eléggé lekicsinylő volt.

2021. nov. 29. 13:30
 28/32 anonim ***** válasza:
74%
#27 Milyen alakok vannak, te jó ég.
2021. nov. 29. 13:36
 29/32 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk első két randin kapucsínó és beszélgetés a kávézóban (de akkor még mással jártam). Aztán szakítottam, és akkor már szabadon találkoztunk, harmadik randin pizzázóba hívott meg, negyedik randin koktéloztunk. (Most meg ő a férjem.)
2021. nov. 29. 14:10
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
29# És azóta is szponzorál? Vagy te is beszállsz a ktgk-be?
2021. nov. 29. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!