Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők!Hova szoktak titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Hova szoktak titeket a férfiak elhívni első randira is mennyit költenek rátok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 23:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
16%

Itt is csak a trágár szöveg megy, miközben nem sikerült bizonyítanod az állításod.

Szerencsére nem te döntöd el, hogy ki ír választ.

2021. nov. 29. 00:21
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

#10 Mivel kicsit "lányomnak mondom, menyem értsen belőle" jellegű a kérdés, ne csodálkozz, ha férfiak is magukra veszik. Nyilván arra megy ki a dolog, hogy sok nő kevesli az ismerkedés alatti anyagi ráfordítást a férfi részéről. Tehát megint egy teljesíthetetlen női elvárással van dolgunk, mert ezek a nők keresik a 25 éves, jóképű, jó testű, életvidám, partiállat Petikét, de elvárják, hogy annyit költsön rájuk, mint az "éretten sármosnak" is csak jóindulattal nevezető, élettől meggyötört, színházba is csak traktorral elvontatható Lajos.

Tisztelet a kivételeknek, természetesen neked is, ha közéjük tartozol.

2021. nov. 29. 00:29
 13/32 A kérdező kommentje:
12 Szerintem félreérted a helyzeted.Itt nem arról van szó, hogy én keveslek bármit is.Ha van kedved olvasd el a kérdést és a válaszokat is, amit a zseni #2-es hozzászóló belinkelt.
2021. nov. 29. 00:33
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
Én azt nem értem, hogy miért nincsenek azok a nők otthagyva a francba, akik elvárják a Lajost.
2021. nov. 29. 00:34
 15/32 A kérdező kommentje:
14 Mire gondolsz? Elolvastad a linkelt kérdést?
2021. nov. 29. 00:36
 16/32 anonim ***** válasza:
78%

Engem meghívott egy kávéra. De igazából nem is vártam el többet, és miért? Mert egy első találkozásnál hiába hív meg drága helyre ez még semmit nem jelent, mivel nem ismerem és ő sem engem, és az a fontosabb hogy meglássuk egymást és tetszünk e egymásnak vagy nem. Ha igen akkor még meghívhat egy "drágább" helyre értem ez alatt hogy ár értékben nem egy kávéra.

Egyébként volt egy randipartnerem, aki kijelentette hogy ő szeretné fizetni amire meghívott, mert ő férfi, én hagytam és megköszöntem.

Arra is rájöttem hogy nőkènt nem kell kéne annyira fennhordani az orrot főleg olyannak, aki szintjén felül ismerkedne.

Meg egy első randi nem garancia hogy kapcsolat is lesz, szóval szerintem nem kell nagyon kiköltekezni. Nekem az a fontos hogy egy férfi figyelmes legyen, megértő és őszinte de legyen férfi, és az elején meglehet játszanni mekkora casanova vagyok csak ez nem az igazi én.

2021. nov. 29. 00:42
 17/32 A kérdező kommentje:
16 Végre egy nő, köszönöm.
2021. nov. 29. 00:47
 18/32 anonim ***** válasza:
61%

Vagyis sok olyan nőt látok, aki szintjén felül ismerkedne.

Én nem igazán 😄 mert azért az életmódbeli különbségek egy idő után kiütnek. Valamint nem vágyom pl.egy újgazdag sznob körbe bekerülni sem, ahol az "értékem a pénzem mennyisége, de emberileg pedig kb egy nulla vagyok és lenézem a többi embert"

2021. nov. 29. 00:48
 19/32 anonim ***** válasza:
69%

Kb két hete egy kínai standnál hívott meg a srác akivel randizni voltam, kb. 1700ft értékben

A maradék időben sétálni voltunk

Az azelőtti randimon (ami kb egy éve volt) csak sétáltunk a sráccal, de hozott egy kis doboz csokit

Nem hiszem hogy az első randin ez a legfontosabb, inkább hogy megismerjük az embert

Az jobban zavart mikor a randipartnerem ránézett egy párra és viccelődve ugyan, de megkérdezte hogy ő vajon mit csinál rosszul (a fickó ducibb volt, olyan kocka szerű, a barátnője meg magas, vékony, tényleg nagyon szép arcú lány)

2021. nov. 29. 01:11
 20/32 anonim ***** válasza:
59%

altalaban vagy setalunk es vesz mondjuk egy uveg bort, amit megiszunk pl. a gellerthegyen (ez nagyjabol 2000 ft, a raeso resze 1000), vagy beulunk egy kavera/sutire (itt is max 2000, amit ramkolt), esetleg iszogatunk valahol. talan meg ezutobbi a legdragabb, mert az alkohol nem annyira olcso, de mivel nem akarjuk magunkat ko-ra inni, ezert itt is max 6-7 ezer, amit ramkolt, de aki inni hiv meg tudatosan, az szamitson ra, hogy egy jobb sor vagy koktel nem 500 forint. egyebkent volt mar olyan, hogy kicsit elhuzodott az este es nagyon sokat ittunk, szoval mar viszonylag ‘sokat’ koltott ram es akkor a kovetkezo korre siman meghivtam en.

tehat fancy etterembe vagy ilyesmi helyre sosem mentunk, 10 ezrenel soha senki tobbet nem koltott ram, de ez mar szelsoseges eset nagyon, az atlag mondjuk ilyen 2000 ft.

de volt olyan, aki setalni hivott, mar x ideje maszkaltunk, volt vagy 40 fok, volt a kozelbrn csomo kiulos cuki hely, felvetettem, hogy igyunk meg valamit (akar egy limonade, max 1000 ft), a csavo meg huzta s szajat, hogy ‘hat o nem szomjas’.. mondom ok. erzodott rajta a szarragosag, hogy meg egy limonadera is sajnal meghivni. nem ezert nem lett folytatas, amugyse passzoltunk, de tenyleg aki myaron egy uditore nem kepes meghivni, miutan setalgatok vele a 40 fokban, az menjen a ..ba.

2021. nov. 29. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!