Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem, épp elvesztem azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, épp elvesztem azt a személyt, akivel eddig kölcsönös szimpátia volt, randiztunk, és kétségbe vagyok esve, hisz már rég belezúgtam. Leírom lenn, pontosan mi van. Szerintetek lehet még ebből happy end a számomra?

Figyelt kérdés
Tehát megismertem egy srácot, akitől azonnal elájultam, mert jóképű, magas, udvarias, intelligens, egy tökéletes pasi (tudom, senki sem tökéletes, de rózsaszín ködben vagyok). És elhívott randizni, amitől a fellegek fölött jártam. Két észbontó randin már túl vagyunk, és én nagyon bezsongtam. Az első randin nem történt semmi, de a második randin csókolóztunk. Amúgy olyan, mintha valami tinilány beszélne belőlem, pedig már bőven a húszas éveimben járok. Szerintem elvette a szerelem az eszemet, de tényleg. Azt hittem, ő is azt érzi amit én, de nyilvánvalóan nem, mert akkor nem fenyegethetné 3. személy a kapcsolatunkat. Én most rá se tudok nézni más férfiakra, de ő ránéz más nőre... A baráti társaságán keresztül megismert egy nőt, akit egy közös barátjuk mutatott be neki. Egy olyan nőt képzeljetek el, aki után bomlanak a férfiak, egyrészt mert jól néz ki, bomba alak, csinos arc, öltözködése olyan sportosan-nőies, laza. És a személyisége meg olyan, hogy mindenkivel jóban van, folyton mosolyog és nevet, szóval magával ragadó. Mindenkinek a haverja, mindenkinek a bizalmasa, mindenkihez van néhány jó szava. Mindig jófej, mindig vicces, mindig szellemes, stb. És hát úgy tűnik, miután megismerte a randipartnerem, akibe szerelmes vagyok, azóta elcsavarta a fejét, és érzem, már ő érdekli, nem én. Szóval ő nem szeretett belém úgy, mint én belé. Félek, hogy elveszítem, félek, már nem lesz harmadik randi sem. Én is találkoztam ezzel a lánnyal, lehet nem írtam, de nem csak a két randin találkoztam a sráccal, hanem egyszer meghívott egy ilyen baráti összejövetelre, és ott találkoztam mindenkivel, ezzel a csajjal is. Képzeljétek, még táncolni is megtanult Youtuberól. Meg bármi téma felmerül, hozzá tud szólni. Úgy érzem, labdába se rúghatok mellette. Külsőre se. Teljesen elvesztem, szeretem ezt a srácot, nem akarom elveszíteni.
2021. nov. 27. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj rá , vedd egy picit lazábbra a dolgokat. Hogy mutatott be a baráti társaságnak? A lányt érdekli a férfi ? Nem lehet neki párja?
2021. nov. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!