Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alábbi randis szituációban milyen viselkedés lenne számotokra a legszimpatikusabb a férfi részéről?
Első randi, netes ismerkedés, akkor halljátok és látjátok egymást először élőben. Előtte neten kép és chat volt csak.
Pláza éttermében esztek épp, kb 1 órája, közben jót beszélgettek.
Hirtelen odalép az asztalotokhoz egy idős ember, -épp a sztorizgatást szakítja félbe, amibe nagyon belemerültetek- és a férfitől segítséget kér, hogy nem tudja bekapcsolni a mobiltelefonját.
Ennyi a szitu.
Ha udvarias az időssel és bekapcsolja neki. Olyan apróság ez, tőlem is kértek már hasonlót és fél perc alatt megvan.
24/L
Azt még megértem, ha egy idős ember számára annyi új és szokatlan, hogy nem tudja bekapcsolni, de elég nehezen hiszem, hogy egy mai fiatal/középkorú ne tudná megtenni. Viszont persze előfordulhat, akkor pedig adja neki vissza megmondva, hogy nem ért hozzá, bocsi. Esetleg el is viccelheti.
24/L
Bekapcsolja neki, legalábbis megpróbálja..
Egyszer mondjuk egy ilyen miatt késtem le a buszom. Nem sikerült neki bekapcsolni, de nem engedett tovább, csak beszélt és beszélt. 1 órát várhattam miatta.
Általában az ilyenek ráakaszkodnak az emberre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!