Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok ÁLTALÁBAN barátságosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ÁLTALÁBAN barátságosabbak azokkal a kollégákkal akik nem csúnyák?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 13:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10

Akkor a kérdés, hogy hány normális ember van. :D:D

2021. nov. 25. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerőseim rendesek, amennyire tudom, de biztos sok a segg is:D
2021. nov. 25. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem, azokkal vagyunk barátságosak, akik nem mutatnak érdeklődést. Bocs, de a legtöbb férfi, főleg a nők körében nem túl népszerűek, annyira sóvárog, hogy jelnek veszi azt is, ha normálisan viselkedsz velük. Kivétel ez alól talán az, ha a nő házas, de sokszor még akkor is összekombinál pár nemnormális magában mindent.

Nem akarjuk átélni azt, hogy valaki random ránk nyomuljon, ezért hűvösebbek vagyunk, hogy a másik véletlenül se gondolja azt, hogy szabad a pálya. Annyiszor fürödtem be én is ilyen kapcsán a kedvességemmel, hogy tényleg a legjobb tanács, amit egy nő adni tudott nekem, az az volt, hogy ha túl dögös vagy és nem akarod, hogy b*sztassanak, illetve nem akarsz titkos hódolókat és irritáló lovagokat, akkor legalább a viselkedésed taszítsa őket.

Sok barom így is kitart, de mi lenne, ha kedves lennék...?

2021. nov. 25. 15:43
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Én mindenkivel egyformán barátságos vagyok, nem a külleme határozza meg, hanem a viselkedése.

Mikor bele voltam zúgva egy (nem igazán bradpitt küllemű) munkatársamba, azzal eleinte próbáltam kedves lenni, aztán ő elkezdett velem bunkózni, nekem meg elegem lett az egészből. Utána felmondtam :D

Szóval ha valaki nagyon tetszik, vele nem tudok annyira természetesen, kedvesen viselkedni. De ez még sok mindentől függ, a külseje viszont lényegtelen (kivéve ha mondjuk bűzlik v kimondottan ápolatlan).

2021. nov. 25. 15:50
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Engem nem érdekel, ki hogy néz ki, munkahely nem randiparti. Aki szemét, azzal sem vagyok szemét, csak semleges.

És igen, ha valakin érdeklődést érzek, akkor leszek hűvös. Még mindig nem szemét.

2021. nov. 25. 16:22
 16/19 anonim ***** válasza:

15höz hasonlóan vagyok. Mindenkivel, mindig próbálok kedves lenni és segítőkész, mert kellemesebb úgy dolgozni, ha ilyen a légkör és jogosan várhatod viszont. Nálunk szerencsére kölcsönös az ilyesmi.

De, ha azt érzem, hogy egy férfi a sima munkatársi, baráti haverkodásnál többet akar, akkor visszaveszek és csa a funkcionális dolgokkal keresem meg, amennyire lehet, bármilyen bátorító gesztustól mentesség teszem a kapcsolatot, ami persze azt jelenti, hogy a kedves, baráti viccelődés, hangulat teljesen elvész.

2021. nov. 25. 16:51
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem pont a csúnyábbakkal barátságosabbak, a jóképűekkel már flörtölnek.
2021. nov. 25. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:
változó..
2021. nov. 26. 00:23
 19/19 A kérdező kommentje:

17

Mondasz valamit, nekem is így tűnik. Az már valóban flört és nagyon idegesítő.

2021. nov. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!