Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jönnek el a lányok a megbeszélt randira, félnek vagy mi lehet, pedig nálam barátságosabb, megértőbb és kinézetre is kedvesebbnek tűnő pasit nehéz találni?
sajnos az lehet amit az első ír: átvernek, és nem is csajokkal beszélgettél a 4 esetben :/
Sajnos nem még az az egy randi sem jön már valahogy össze, ami neked még igen...
29 F
Talán mégsem vagy olyan qrvajó, mint ahogy gobdolod magad!
Nyihahahaaa :D
nem értem mi a problémád
Foglalkozz azzal aki eljött és a többi ne érdekeljen
de aki eljön arról meg kiderül h dagi :D
am biztos h csajok mert azért túl egyértelmű h nem átverés, figyelek a részletekre ;)
meg van akivel telón is beszélek aztán mégse :S pedig előtte odáig van meg vissza h végre találkozunk aztán... :/
aztán olyan is van h én szúrom el :/
meg olyan is akivel járok pár hónapot aztán összeveszünk :D
dehogy szólítom, az tök félelmetes :S
meg én se örülök amikor odajönnek csajok dumálgatni tök átlátszó okokkal :D főleg úgy h ők meg nekem nem jönnek be..
én már csak olyannal dumálok akivel kölcsönös h egyikőnk sem kivánja a halálba a másikat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!