Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek barátságosabb, barátkozóbb a csajokkal szemben?
Van egy pár csaj aki tetszik,és olyan szeretnék lenni hogy lazán tudjak velük beszélgetni...esetleg még a figyelmüket is valahogy felkelteni magamra..
légyszi normális válaszokat..
Csak add önmagad! Ne akarj laza, macsónak tűnni, mert az nem te vagy és akár balul is elsülhet a dolog! ;)
Menj oda hozzájuk, kérdezd meg, h h vannak stb.
Hát nem tudom ez mennyit fog segíteni, de azért leírom:
Nem rég volt egy sulis program és a mi sulinkból csak páran voltunk ott, csapatok voltak és szerencsére én egy csapatban voltam az egyik sráccal, akivel már látásból ismertük egymást. Lényeg a lényeg, hogy 2 nap alatt(2 napos volt ez a sulis program) teljesen levett a lábamról. Figyelmes volt, mindig kinyitotta előttem az ajtót(sajnos manapság már ez is említésre méltó), ha kinti program volt, kérdezgette, hogy nem fázok-e és odaadta a kabátját(pedig később majd megfagyott szegénykém), ha összefutunk, akkor mindig mosolyogva köszön és elbeszélgetünk, egyszerűen laza mégis hihetetlenül kedves és figyelmes. Néha facen is beszélgetünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!