Van egy két hónapos brit kiscicám. Mivel etessem? Jelenleg royal canin kittent száraztápot kap. Van esetleg árban barátságosabb, de szintén jó minőségű macskatáp?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 08:10
1/14 anonim válasza:
Akár milyen kis cicáknak való táppal etetheted.Az alu tasakosakat,nagyon szeretik.Szárazban sok kimértet is kapsz,barátságosabb áron .Nekem egy sziámi és egy karthauzim van .Ők már nagyok.6 és 1 évesek.
2/14 A kérdező kommentje:
És szerinted az olcsóbbak is jó minőségűek? A karthauzi nagyon szép lehet. Imádom őket, annyira gyönyörűek! :) Az én cicám is szürke, de nagyon világos, különleges színe van.
2012. dec. 31. 09:38
3/14 anonim válasza:
Honnan veszed a tápot? Zoofast.hu-n nagy kiszerelésben sokkal olcsóbb.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, erről az oldalról én is hallottam. Én kimérőset veszek az állateledel boltban. Ott 1280 ft egy kg. Amúgy szerinted is a royal canin a legjobb választás neki.
2012. dec. 31. 09:46
5/14 Vicuska87 válasza:
Én is Royal Canin kittennel etetném! Az a lehető legjobb amit adhatsz neki! Nagy kiszerelésben, ténleg olcsóbb a Zoofast-on. Én is onnan rendelek!
Főzhetsz neki, csirkehusit, csak sima vízben semmi só és fűszer!
Konzerveket, adhatsz neki Schesir-t, Miamort, Apllawst!
Ne ijedj meg, egy ilyen kis konzerv 300 ft, de mindennap 2x egy kicsi kávés kanállal kell neki adni, így legalább egy hétig biztosan elég!
6/14 A kérdező kommentje:
És azt esetleg meg tudnátok mondani, hogy egy 10 kg-os kiszerelés kb. mennyi ideig lenne elég neki?
2012. dec. 31. 10:14
7/14 anonim válasza:
Kb fél évig elég lenne szerintem.
8/14 Vicuska87 válasza:
kicsinek, kb fél évig, aztán ha elfogy, akkor jöhet a felnőtteknek való táp, akár fajtatáp is!
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor az tényleg nagyon megéri, mert ha fél évig egy kilónként venném a kimérőset, akkor az sokkal többre jönne ki. Köszi a válaszokat! :)
2012. dec. 31. 10:36
10/14 anonim válasza:
Nem szoktam ekkora kiszerelést venni a cicáimnak.Inkább több fajta ízben,kevesebbet.Így,ha nagyobb lesz több mindennel ,és fajta kajával tudod etetni.Nekem a sziámi borzasztó válogatós lett.míg a szürkét így etetem vele semmi baj.A cicád idővel szerintem ezüstszürke lesz.A brit kék és a karthauzi között sokszor nem sok az eltérés.Sokáig nem választották külön két fajtának a kiállításokon sem.Ma már kivívta mindegyik a maga helyét.gratulálok a cicushoz,szeressed nagyon.Mivel hasonlítanak egymásra a szürkék,nem csak küllemben, természetben is, nagyon jó velük együtt élni.Tudom a hasonlóságot mert a lányomnak brit kék cicája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!