Az olcsóbb macskatápok közül melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
4 cicám van,és elég sokat esznek.Írjátok meg azt is,hogy a javasolt tápnak mennyibe kerül kilója.2012. nov. 7. 13:41
1/9 anonim válasza:
Aldis topix elég jó, és olcsó is olyan 400/kg. Cat chow is jó, de drágább. Hústartalom legyen minél nagyobb!!!!
2/9 anonim válasza:
Az olcsó tápok nagyon kevés valódi tápanyagot tartalmaznak, sok bennük a szója, gabona stb. Ezek csak átszaladnak a macskán, nem sok szívódik fel belőlük, azért esznek sokat. Az ürülék mennyisége is mutatja. Próbálj kicsit többet áldozni a tápra, pl. az említett Cat Chow már elég jó. Meg fogod látni, mennyivel kevesebbel is jóllaknak.
3/9 Vicuska87 válasza:
Ha olcsó tápot veszel, annak a beltartalama nulla.
A macska 2x, akár 3x annyit is megeszik belőle, mint egy minőségi tápból, mivel nem lakik jól!
Vegyél inkább minőségi tápot, abból sokkal kevesebb szükséges a cica napi étrendjéhez!
4/9 A kérdező kommentje:
Topixot vettem régebben,azt nem nagyon szeretik.Kipróbáljuk a Cat Chow-ot.Tudom,hogy nem a legjobbak,de 4 macskát húzós olyan táppal etetni aminek 1500 ft,vagy még több kilója.Főleg hogy ilyenkor,télen még többet is esznek.Ja,és kintiek,de télen a nagy hidegben be szoktuk engedni őket.
2012. nov. 7. 17:41
5/9 Vicuska87 válasza:
1200 ft-ért már kapsz pl. Royal Canint!
www.zoofast.hu
6/9 anonim válasza:
Nekem 5 macskám van. Royal Canin-t kapnak, 12500Ft, 10kg, bő egy hónapig elég. Zoofast.hu-ról rendelem, ingyen kihozzák. Nedveset meg középkategóriás konzervet kapnak, Felixet, vagy Darlingot, napi fél konzerv fogy.
7/9 anonim válasza:
Bocsánat nem ide tartozik, meg nem is lényeg, de a darlingot középkategóriának nevezni...enyhén DURVA.
Persze egy jó száraz mellé az íze miatt pont tökéletesen megfelelő.
8/9 anonim válasza:
Tudtommal a Purina nem olyan sz@r, de biztos rosszul tudom.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 11. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!