Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az olcsóbb macskatápok közül...

Az olcsóbb macskatápok közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
4 cicám van,és elég sokat esznek.Írjátok meg azt is,hogy a javasolt tápnak mennyibe kerül kilója.

2012. nov. 7. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aldis topix elég jó, és olcsó is olyan 400/kg. Cat chow is jó, de drágább. Hústartalom legyen minél nagyobb!!!!
2012. nov. 7. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az olcsó tápok nagyon kevés valódi tápanyagot tartalmaznak, sok bennük a szója, gabona stb. Ezek csak átszaladnak a macskán, nem sok szívódik fel belőlük, azért esznek sokat. Az ürülék mennyisége is mutatja. Próbálj kicsit többet áldozni a tápra, pl. az említett Cat Chow már elég jó. Meg fogod látni, mennyivel kevesebbel is jóllaknak.
2012. nov. 7. 14:11
 3/9 Vicuska87 ***** válasza:
48%

Ha olcsó tápot veszel, annak a beltartalama nulla.

A macska 2x, akár 3x annyit is megeszik belőle, mint egy minőségi tápból, mivel nem lakik jól!

Vegyél inkább minőségi tápot, abból sokkal kevesebb szükséges a cica napi étrendjéhez!

2012. nov. 7. 15:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Topixot vettem régebben,azt nem nagyon szeretik.Kipróbáljuk a Cat Chow-ot.Tudom,hogy nem a legjobbak,de 4 macskát húzós olyan táppal etetni aminek 1500 ft,vagy még több kilója.Főleg hogy ilyenkor,télen még többet is esznek.Ja,és kintiek,de télen a nagy hidegben be szoktuk engedni őket.
2012. nov. 7. 17:41
 5/9 Vicuska87 ***** válasza:
35%

1200 ft-ért már kapsz pl. Royal Canint!

www.zoofast.hu

2012. nov. 7. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5 macskám van. Royal Canin-t kapnak, 12500Ft, 10kg, bő egy hónapig elég. Zoofast.hu-ról rendelem, ingyen kihozzák. Nedveset meg középkategóriás konzervet kapnak, Felixet, vagy Darlingot, napi fél konzerv fogy.
2012. nov. 7. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat nem ide tartozik, meg nem is lényeg, de a darlingot középkategóriának nevezni...enyhén DURVA.

Persze egy jó száraz mellé az íze miatt pont tökéletesen megfelelő.

2012. nov. 8. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudtommal a Purina nem olyan sz@r, de biztos rosszul tudom.
2012. nov. 8. 12:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!