Melyik a legjobb fajta junior táp?
Költségek nem érdekesek
A cica 2,5 hónapos
Most hasmenése volt, és az orvos adott egy port, és javasolt egy diétát, hogy csak húst adjunk nekik, (ugye kivéve a sertést az főzve)nyersen, és hempergessük meg abban a porban, és köszönöm előre is a válaszokat
még a garázsban laknak mert nem kapták meg a 2. oltásukat, de amikor ott vagyok akkor kint vannak és eszik füvet, ez kb. naponta 2 óra és egyre több :)
Köszi a gyors válaszokat
Úgy gondolom mivel már 2,5 hónapos a cica így az Acana,Orijen,Leonardo nagyon jó választás hisz magas a hústartalmuk és nem tartalmaznak gabonát.
Szóval csak azt lehet jó tenyésztőnek mondani aki rc-vel etet :D .....
Egyébként kedves kérdező itt mindenki mást fog írni :) ajánlom,hogy nézd meg a tápok összetételét és úgy válassz.
köszönöm szépen a válaszokat, és megfogadom a 4. válaszoló tanácsát
köszönöm
Nedvesebb fajtát vegyél neki, azokban több a hús. A szárazban sok a növényi cucc, azzal nem megy sokra.
Select Gold is ilyen nedvesebb táp.
Royal Canin babycat, illetve kitten később!
Én nekem hiába sztárolták az Acacnát, az én macskáim nem ették meg, sőt több olyat tudok mondani, akinek bele sem szagolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!