Melyik a legjobb márkájú táp Bordeaux-i Dog kiskutya számára?
Acana, Orijen, Taste of the Wild. Szerintem:)
Illetve ezek is jók: Eukanuba, Happy Dog, Hill's, Josera, Pro Pac, Pro Plan, Royal Canin.
Persze megoszlanak a vélemények, egyiknek másiknak elég magas a fehérjetartalma. Én már átálltam arra, hogy reggel kap egy fél adag tápot, mellé még valamit (túró, joghurt, rizs, főtt hús, stb) vacsira pedig szintén főtt kaját, vagy valami gyümölcsöt.
Amit az 1. írt.
Ha nagyobb lesz, esetleg válthatsz Taste of the Wild-ra, de maradhatsz is az Orijennél.
Köszi az eddigieket.
Annyi kiegészítés, hogy olyat keresek, aminek nem túl magas a fehérjetartalma.
Nekem bullmasztiffom van (7,5 hónapos), hasonló felépítésű, mint a dogod :)
Én kölyök korában Happy Dog Maxi Baby-t adtam neki, aztán a junior tápnál érezhető volt egy minőségromlás :(
Most Brit Care Junior Large Breed tápot kap (szuperprémium táp), a fehérjetartalma is teljesen jó 28% és hypoallergén (bárányos, rizses és gabonamentes). Ezt 3 hónapos korától lehet már adni neki, de van addig is kölyök tápjuk.
Árban sem eget rengető... Picit bánom, hogy korábban bele voltam "pistulva" a Happy Dogba és nem erre váltottam Royal Caninról (magas fehérje tartalma miatt váltottunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!