Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "véletlen" ismerkedéskor miért barátságosabbak?
Amikor a nő szempontjából, az ő számára úgy tűnik mintha csak véletlenül elkezdenének beszélgetni a férfival.
pl. olyan szituáció, hogy boltban sorban állsz kasszánál vagy könyvesboltban, bankban stb. és valahogyan úgy alakul hogy spontán módon egymáshoz szóltok egy férfival de közben ebben nincs semmi kellemetlen hogy "jaj most ez itt ismerkedni akar" de aztán mindketten érzitek hogy "hát azért jó lenne találkozni később vagy akár most beülni egy kávéra".
Én pl. szoktam így ismerkedni szándékosan és mindig nagyon barátságosak, kedvesek, kommunikatívak a nők még akkor is ha finoman jelzik hogy ismerkedésre éppen nem nyitottak(mert párkapcsolatban van vagy nem vagyok az esete stb.)
"de aztán mindketten érzitek hogy "hát azért jó lenne találkozni később vagy akár most beülni egy kávéra"."
Honnan tudod, hogy ezt érzi? Beül veled kávézni?
# 2
igen, beül. Ilyen ismerkedésből voltak kalandjaim meg egy 10 éves párkapcsolatom is.
# 4
nincs ebben semmi manipuláció. Ha kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak a nővel akkor miért ne beszélgethetnénk.
"nincs ebben semmi manipuláció."
De, azt írtad, hogy "véletlen", idézőjelesen, tehát nem véletlen. Ez benne a manipuláció.
# 8
szerintem rosszul értelmezed a manipuláció fogalmát, az olyasmit jelent hogy valakit az akarata ellenére ráveszel valamire amit ő nem akar.
Ebben a helyzetben nincs ilyen. Mivel a nő bármikor mondhatja hogy szia most mennem kell, én pedig nem fogom megragadni a karját hogy márpedig itt maradsz. :D
"De, azt írtad, hogy "véletlen", idézőjelesen, tehát nem véletlen. Ez benne a manipuláció."
Az nem baj. Ha valaki képes a helyzethez illően úgy közeledni, hogy ne a kétségbesett becsajozási vágy jöjjön le, és képes értelmesen, körülményekhez illően beszélgetni és nem rögtön letámadni a nőt, nem kellemetlen helyzetbe hozni, akkor már fél sikere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!