Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire ronda pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ronda pasi lennék? Csajok válaszát várom korral.

Figyelt kérdés

24 éves pasi létemre a csajok általában K***ra annak tartanak.

Az egyik társkereső oldalon pl. 246 szavazat alapján a 0-10-es skálán 0,9 az értékelésem.

Tényleg ennyire katasztrofális a helyzetem?

[link]

[link]

2010. szept. 5. 06:13
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Most voltam megint egy új fodrásznál, s ezt a "remekművet" végezte velem.

A kollekciot megúsztam turiból, s egy kinai boltból, össz: 4000ft értékben (cipő. nadrág, felső)

Van változás, vagy még mélyebbre süllyedtem az süllyedhetetlennél is???

2010. szept. 11. 14:14
 22/39 anonim ***** válasza:
növezd meg a hajad és gyúrj egy picit
2010. szept. 11. 14:20
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megmondom őszintén, nekem jobban tetszett a nagyobb haj. Én azt mondom így a képeid alapján, hogy az arcod nagyon karakteres, nem csúnya, helyes. A testalkatod nagyon vékony, ami ront az összképen. A vállaid keskenyek. Ezen úgy lehetne segíteni, ha gyúrnál egy kicsit, sportolnál, hogy felszedj egy kis izmot. Nem muszáj konditerembe járni, ha van súlyzód otthon, akár úgy is súlyzózhatsz. Növeszd meg kicsit a hajad, ne válaszd el középen, hagyd olyan jó, beletúrós hajra:) Szemüveg jól áll Neked. Nincs baj Veled, ha erősítenél egy kicsit, nem lennél nagyon vékony, simán lehetne belőled nagyon jó pasi:) Fel a fejjel, a cél lebegjen a szemed előtt!

2010. szept. 11. 14:25
 24/39 anonim ***** válasza:
"Nem vagy kövér, szóval nincs gond egyedül azt nem szeretik a csajok." El vagy tévedve bszod! Nagyob elvagy tévedve!
2010. szept. 11. 14:25
 25/39 A kérdező kommentje:

Húúh, akkor most hosszú vagy rövid haj???

Nem igazán értem... :-(

2010. szept. 11. 14:46
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem volt az előző haj sem olyan gázos. De ez sem rossz.

A lényeg, h az ÖNBIZALOM a nyitja mindennem!!!

Na arra agyúrjál!

Meg persze a testeden is kéne némi változás. Kicsit erősösnöd kéne, de amúgy sok nőnek bejönne a karekteres arcod.

Személyes ízlésemnem nem tetszel, de ez csak én vagyok.

Többnek néznélek, mint 24.

18L

2010. szept. 11. 15:00
 27/39 anonim ***** válasza:

mielőtt átváltoztattad magad jobban néztél ki szerintem.

a felső nekem nagyon nem tetszik, eléggé mónika-showba illő, falura elmegy darab.

de nincs veled semmi gáz szerintem. kis önbizalomnövesztés, és meglátod minden más lesz:)

ja még fontos: az egyik képen látszik hogy nem húzod ki magad rendesen. a testtartásra figyelj még oda, mert így kis nebántsvirágnak látszol.

de előbb-utóbb biztosan találni fogsz egy szép lányt. egy tényleg szépet, mert amúgy nem vagy csúnya.

22F:)

2010. szept. 11. 15:21
 28/39 anonim ***** válasza:

Helló!

Ne sértődj meg leírom min változtass:)

Hibák a 2.képen:

Haj +Fül túl nagy a füled amit a hajad csak mégjobban kiemel..:(

-Rettenetesen vékony vagy álljál neki valami sportolni nem kell heti 3x edzőterembe járni (mondjuk jó lenne 1-2évig:D)de sportolj valamit mert semmi formád sincs...

-Ruházatról: ha nincs pénzed nem baj de stílusod legyen...tehát sárga galléros poló fehér kínai cipővel nagyon nem menő fekete cipő szürke fekete polóval sokkal jobb lenne ha nincs pénzed akkor vegyél egy sima egyszínűt de semmiképp ne iylen mintás színes akármit:D

-Meg ez a beállás se valami nyerő csipőre tett kéz meg összevont szemöldök...

Változtass pár dolgon és sikeresebb leszel a csajoknál.

2010. szept. 11. 15:44
 29/39 anonim ***** válasza:

Sztem a hosszabb haj sokkal jobban áll.

Amúgy tényleg vékony vagy(nagyon is)egy kis edzéssel

változtatható.

De van olyan csaj is,akinek a vékony pasik jönnek be.

Mit dolgozol?

2010. szept. 11. 16:02
 30/39 A kérdező kommentje:

Szia,

hát a polgári szakmám az pék-és cukrász technológus, de jelenleg egy kuplunggyárban készítek szép kis 17kg-os lendkerekeket és kuplungokat...

2010. szept. 11. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!