Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fölég 16-17 éves lányok válaszát várom. Nektek milyen pasi jön be? Romantikus és félénk, vagy felvágós egoista.
Romantikus, nem szerettem az ilyen nagyképűek stílust! Még a végén engem fog lenézni :P
Nekem tetszik:
- a viszonylag magas vagy közép magas pasi
-fekete illetve barna haj előnyben (vöröseket nem szeretem)
-világos kék vagy sötét barna szem a kedvencem
-nem szeretem a szolis agyon bulizos illetve depressziós pasikat!
- és fontos, hogy azért hülye se legyen, tudjon sokat
-legyenek közös témáink, és sokat beszéljen
-plusz pont ha elegánsan öltözködik és nem ilyen letolt rapper gatyában és rózsaszín pólóban jelenik me
Na ilyet nem sűrűn látok
Hidd el meglehet találni a középutat.egy kis romantika soha sem árt,csak nem szabad túlzásba vinni,nyálas szintre emelni.
A felvágós egoista beállítottság sem feltétlen előnyős egy kapcsolatban .Helyette inkább egy egészséges magabiztosságot javasolnék.
Elöző nagyon igazad van!
És kérdező Te milyen vagy(ha fiú vagy)?
Amit az utolsó mondott, hogy azért nem csak ezek a felállások léteznek. Vagy ha ez csak ilyen eldöntős kérdés ha ez a 2 lenne melyik akkor ok.
De egyébként meg lehet egy kigyúrt egoista asz aki valahogy még romantikus is. Vagy a kis szerény törékeny lélek aki azért emellett urva beképzelt is sötöbö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!