Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a motoros fiuk? Megy egy pasi a moc cóval az utcán szoktatok olyat mondani gondolni magatokban hogy bárcsak mögötte ülhetnék? 16-18 éves lányok válaszát várom
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 11:33
1/7 anonim válasza:
wáá mit megadnák egy motoros pasiért de hát most nem hagyom ott a párom csak egy ilyen miatt
ilyenen meg mikor elmegy mellettem egy motoros mögötte egy csajjal mindig irigylem de kitudja mi van a háttérben ha érted..
2/7 anonim válasza:
egyáltalán nem. én a sportautós pasikat szeretem :D
3/7 anonim válasza:
Nekem nem jön be csak az hogy motorja van. Szóval egy motor miatt nem fogok járni vele.
Amúgy egyenruhás pasik (tüzoltók, katonák, mentösök :D ahw) sokkal szexibbek mint a motorosok. Magánvélemény=)
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszenek, sőt. Amúgy elég felszínes a felfogásod.
5/7 anonim válasza:
Nekem se jon be, kicsit taszítoak és megbízhatattlanok!
6/7 anonim válasza:
Nekem tetszik,Barátom is motorozik és énis.! sztem jó:)
16/L
7/7 anonim válasza:
Igen, teljesen! :3 Én is motorozom és mit meg nem adnék egy motoros pasiért! :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!