Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ronda pasi lennék? Csajok válaszát várom korral.
24 éves pasi létemre a csajok általában K***ra annak tartanak.
Az egyik társkereső oldalon pl. 246 szavazat alapján a 0-10-es skálán 0,9 az értékelésem.
Tényleg ennyire katasztrofális a helyzetem?
Nincs ronda ember szerintem.
A szembed szép, viszont a hajadat kicsit lógasd a homlokodra..jól fog állni.
Simán lehetne belőled helyes pasit csinálni :D
Köszönöm az eddigieket, hát mit' ne szólva meglepett, pozitívan de meglepett a válaszok aránya.
Hajformálás ok. 10.-én fizetés, akkor fodrász --> de eddig mind annyira katasztrofálisan vágta le, hogy kisshíjján sírvafakadta. Volt, hogyy nagyjából befésültem, én szoltam, hogy ne ebben a vonalba vágja, de úgy vágta, s 3 perc alatt lerendezte. Akadt olyan is aki lefésülte a hajam, majd bevágta frufruba. Nem vagyok kibékülve velük. Volt olsan időszakom, hogy a hajam annyira megnőtt, hogy úgy néztem ki, mint a Mick Jagger 30 évvel korábbi kiadásban.
Ruházat. Hát nem vagyok anyagilag elkapatva, így csak olcsó kisz kínáji göncöket tudok venni, s ott nem igazán jó a stílus felhozatal, meg ha akad is, az én M-es méretem vetekedik, a náluk általában készleten lévő Xl vagy XXl-es termékkínálattal. Cipőben is 40-41-st hordok, de mik a méretek??? 44-46. Nem találok semmit sokszor magamra.
Nem vagyok dadogós, igaz, néha hadarok, de választékosan beszélek. Nem vagyok matek zseni, inkább az irodalom és a történelem érdekel. Nem vagyok trágár, nem káromkodom. romantikusnak mondom magam, nem csöpögősen, hanem az arany középutat értve.
Ritkán iszom, évente 2 üveg sör, azt is 5 részben (5 pikoló, azaz kb. 5 x 2dl, s szilveszterkor az egy pohár pezsgő)
Nem vagyok az "álom pasi", de a mai lányok nem néznek a dolgok mögé.
Nem kell, hogy milliok csodáljanak, szeressenek. Számomra egy ember őszinte tiszta szeretete többet ér bármi másnál.
Nem vagyok a lányoknál válogatós. Csak annyi kell, hogy velem kb. egy magas legyen. Egy magas csaj nem áll szóba egy 165cm pasival. Haj -és szemszín, nem fontos. Alkatra az se érdekelne ha molett lenne. Nem zavarna, ha kicsi lenne a melle. Én egy remélhetőleg átlag pasi vagyok, s egy átlagos hétköznapi lányt keresek. Szép csajom sose lesz, így nem várom a csodát. "Képességeimhez" mérten keresek, de elvárom, hogy az illető őszinte és hűséges legyen, s ne öltözködjön úgy, mintha a Rákóczy térről jönne, s ne fesse úgy ki magát, mint egy bocsánat a szóhazsnálatért, de egy bohóc. Legyen szolidan sminkelt, s csinos öltözet mindenkinek mást takar. Nekem nem jön be a mell kidomborító felső, és ne hordjon akkora szoknyát, mint én amikor boxer van rajtam. Csak egy egyszerű lányt szeretnék, akivel el is lehet beszélgetni, családcentrikus, olyan akire elmondhatom, hogy a leendő gyermekeim anyja tudjon lenni.
nalat?!
Lehet, hogy sokat várok, s még lejjebb kellene adnom a színvo
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan"
sokan elfelejtették, s kivesszett az emberekből a kis Herceg, s máramár a külső alapján ítélnek.
De 11.-én töltök fel magamról képet. (Igaz néha szemüvehet is horgok, az is rajtam lesz)...talán azért lesz alakulás, de sose leszek csiszolatlan gyémánt.
Nehezen találok magamnak valakit, hacsak rámnéznek, és rögtön megítélnek. Tudom nem a ruha teszi az embert, de más világot élünk.
ahogy az egyik lány írta: a külső megfog a belső megtart.
nyugodtan legyél kicsit bátrabb. ihatsz többet is (vagy nem szereted az alkoholt?), nem kell a lányokkal sem hímestojásként bánni, nem szeretik...
engedd el magad egy kicsit. ne akarj romantikus nyálas álompasi lenni.
amint megtalálod az igazi önmagad szemmel látható lesz a változás!
Nekem csak a hajad tetszik. Nem poén, mondjuk én bírom, ha van haja egy férfinak. Az arcod sajnos nem olyan szép (bár lehet, hogy csak a kép rossz, mert vannak előnytelen oldalak), de ettől független még lehet kapcsolatod, nálad sokkal csúnyább férfiak oldalán is láttam nőket.
21/L
09:23
...a csajok igen-is szeretik a husisabb fiúkat!
én élek halok értük...*__*
Amúgy,nincs baj veled. ha,és stílus csere. akkor több önbizalmad lesz ^^
Tudod mit, srác?? Ha nem vagy megelégedve a kínais szar ruhákkal, menj el használtruha boltba. Nagyon könnyen vehetsz magadnak olyan ruhákat, amikről még álmodozni sem mertél volna... (Én is vettem már 400 forintért Hugo Boss meg Wrangler pólókat, többek között... 2000-ért meg Diesel gatyát...) Bevállalósnak kell lenni öltözködés terén. És a használtruhák világában ez már nem a pénz kérdése...
A fodrászt meg, ha nem tetszik, cseréld le... Nem para... (Ha valami nagy városban, vagy közelében laksz, tudom ajánlani, hogy keress fel egy fodrászsulit, ott a tanulók ingyen vágják a hajadat, sőt, még segítesz is nekik...)
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!