Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk válaszát váron inkább. Levan nőve a nyelvem! Szerintetek gáz ha alig dugom át a nyelvem a pasi szájába smárolásnál?
gondolom nem tudja kiölteni olyan messzire mint mások, de szerintem én se, pedig nemtudok róla hogy le lenne nőve, mármint mikor olvasok ilyeneket hogy a torkába nyomta a nyelvét... szal én szerintem nem tudnám, bár még nem probáltam, de nekem nem érne odáig pl.
szerintem nem gáz...
nekem is le volt nőve, de még kiskoromba felvágták.
vágasd fel Te is... amúgy nem gáz!
Ugyan ez a bajom, de nekem azt jegyezték csak meg, hogy még senki nem smárolt ilyen jól, mert nem akarom ledugni a nyelvem a torkukba(nem mintha tudnám). Nekem nem okoz akkora gondot, csak furán beszélek közbe miatta, valahogy elakad közbe, de akkor csak megmutatom hogy le van nőve, jót nevetünk és kész. Másban se okoz gondot nekem ;P.
Nézd a jó oldalát. Ha epilepsziás rohamod lenne, nem tudnál megfulladni a nyelvedtől. xD
20/L
Most ezen megakadt a szemem. Ilyenről még nem hallottam. ez hogy is van most? mert nekem sem valami hosszu a nyelvem, és hát középen van ott lenőve valami. de eddig nem törödtem vele, azt hittem igy van mindenkinél. bocsi de erről nem tudok én semmit, és most van olyan érzésem hogy nekem is olyan lehet. néztem képeket googleba, de semmit nem találtam.
20/L
előző vagyok. utannaolvasgattam, és hát nagy az esély hogy enyém is levan. allitolag azok pöszék, nehezen mondjak ki az R betüt. én is ezért jártam kiskoromba lokopédushoz. de azért egy képet szivesen várnék egy lenőt, vagy épp egy nem lenőtt nyelvről.
ne nevessetek ki, de télleg nem tudtam erről semmit, és már 20 éves vagyok.
az logopédus és nem lokopédus, és nem értem miért akarsz róla képeket nézegetni.
menj el orvoshoz és mutasd meg neki, mint ahogy fönt is írtam, nekem is az volt és a logopédus javasolta a szüleimnek az "orvosi beavatkozást", utána már rendesen beszéltem és beszélek mind a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!