Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyenek érzelmeid, ne légy pszichopata, de túl puhány sem, ne légy túl romantikus, ne vegyél virágot! A nőknek hogy lehet megfelelni?
18.
Csak az idióták vállalnak gyereket (mindkét nem), meg akiknek anyagilag megéri (kisebbségek, sikkasztó-vállalkozók, politikusok)
Az ilyen különbségek pedig elmoshatóak lennének, ha mindenki egyénnek számítana és nem "férfiak", "nők", "többségi társadalom", "kisebbség", "hetero", "homo" címkékkel ellátott csoportok. De akkor mindegyiknek le kell mondani a számára kellemes előnyökről és szó sem lehet "bosszúállásról" vagy fordított helyzet megteremtéséről. Erre a rossz példa az Dél-Afrika, ahol a fehér felsőbbrendűség megszüntetését - kicsinyes bosszúállás követte a feketék oldaláról.
Tehát egyik se kerüljön előnybe a másikkal szemben. De ez kb. lehetetlen utópia, mert amelyik előnyben volt addig, az ragaszkodna hozzá továbbra is, a másik fél pedig "fordított helyzetet" szeretne, ahol nála lesz a hatalom, rosszabb esetben nem is igazán titkolva amolyan "revans" jelleggel mennének az egészen piti szivatások, "mert az addig előnyben lévő csoport megérdemli". Lásd Unió menekültpolitikája, akik mindig a több száz évvel ezelőtt történt dolgokra hivatkozik, hogy márpedig Európának "bűntudatból" mindent el kell viselnie.
Ez olyan, mintha én azon verném magam földhöz, hogy nézzek ki jól, de azért szüljek gyereket, tartsam el magam, mellé vezessem a háztartást, engedjem seggbe, nyeljem le és használjak én fogamzásgátlót, miközben nem öregedhetek meg, mert elhagynak...
Jah, oké, összeszedtük azokat a dolgokat, amik közül egy prolira is csak kettő jut, akivel amúgy sem akarnál együtt lenni, majd ráhúztuk az egész társkeresésre. Hurrá, mi lettünk az áldozatok, lehet sebet nyalogatni.
Köszi, nem, de én nem leszek mártír. Kerestem egy olyan partnert, aki valóban partner és nem kényszerít dolgokra, amiket magamtól nem szívesen csinálnék. Van 8 milliárd rohadt ember, annak a fele még mindig az a nem, amiből válogathatsz, nincs az az isten, hogy nincs köztük egy sem, aki olyan nőben, mint te férfiban, ezért megfelelő társ lenne.
Csak legfeljebb valami agybajos keret szerint keresgélsz és csodálkozol, hogy mániákusokat meg bántalmazóktól szabadult repedteket fogsz ki, akikkel normális ember együtt sem akarna lenni, nemhogy megfeleljen nekik.
Ne legyél már ennyire elkeseredett. Növessz egyéniséget és ahhoz igazítsd a társkeresési preferenciáid. Aki nem illik abba a képbe, amiben te egyedül kellemesen érzed magad, azzal amúgy sem működne.
És csak egy embert kell találnod. Miért akar minden férfi egy seggel több lovat megülni ennyire? Minek akarsz mindenkinek tetszeni? Eggyel leszel egyszerre kapcsolatban csezdmeg. Törekedj arra, hogy megtaláld.
26, abban igazad van, hogy sok nő bírja az ilyesmit, de csak akkor, ha jókor, jól van előadva és mellette megkapja a pozitív megerősítést, szeretet is. Ez, szerintem minden emberi kapcsolatban így van, legalábbis nekem a baráti és közelebbi munkatársi kapcsolataiban is alkalmazom a kicsi bunkóbb, de vicces beszólásokat, cinkelést, de egyrészt tudni kell, hogy a másik embernek hol vannak azok a pontjai, amiket nem szabad piszkálni és hol vannak azok a határok, amik szintén egyénenként változóak, ahonnan a másik sertésnek veszi amit mondtál. Emellett pedig, mint említettem elhagyhatatlanok a nyugis, meghitt percek.
Amit először írtál annyit tesz, hogy, ha a nő azt mondja romantikára vágyik, akkor csinálj valami bunkót (elvégre ez az ellentéte).
Ha valaki ügyesen tud ezen a pengén egyensúlyozni, az nagyon jó, de gyanítom, hogy akiben a fenti kérdés megszületett nem képes erre. Ehhez azért szociálisan fejlettnek kell lenni és folyamatosan képesnek kell lenned monitorozni a másikat, legalább az elején, amíg kiismered a határait.
Különben csak simán bunkónak fogsz tűnni és csókolom.
Legyenek érzelmeid, lehetsz pszichopata, csak legyen az irányításod alatt, ne legyél puhány, LEGYÉL romantikus, ne vegyél virágot, mert az rossz karma, értelmetlen gyilkolás.
Mem nehéz megfelelni, a középső 98%ra kell összpontosítani, nem a két szélső 1-1%ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!