Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pszichopata viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopata viselkedés?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk, sokat dolgozik ,munkamániás. Nehezen toleraltam

,de toleraltam. Egész most hétvégéig, tegnapig. Vasárnapra randi,találkozó ,de bejelenti,hogy neki este program a haverral,és kicsit rövidebb a randi. Kiakadtam . Azt mondta, hétfőn ráér,a munkája nem lesz sürgős. Erre tegnap kiderül hogy sos munka jött. Erre én úgy kiakadtam ,rájött már erre a vasárnapi haverozss, hogy nem bírtam leállni az irogatassal. Mondtam H fejezzük be, úgy érzem ,nem vagyok fontos és láttam,hogy olvassa az üzeneteket,de nem reagál sorozatban. Ettől még jobban zabos lettem. Azt mondta ,kikeszitem,pszichopata őrültnek gondol. Nem is beszél velem. De ehhez a viselkedéshez O is kellett, kettőn áll a vásár. Tudom,rémisztő de elegem van ebből,hogy folyton munka,munka, haver és én hol ? Mindig ilyen volt, kikeszit, szeretem ,de ezt nem bírom....

2021. szept. 14. 11:10
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Mondtam közösen mondjuk ki,vége. Én nem akarom kimondani,csak úgy ha megbeszéljük. Nem lehet. Hallgat, csenddel ver és én közben kikeszulok
2021. szept. 14. 11:11
 2/21 anonim ***** válasza:
94%

Ne készítsd ki magad ezen. Te is tudod, hogy felesleges. Nem vagy elég fontos. Ő nem fog kirúgni, neki még jól jöhet, ha lehiggadsz, néha vasárnap 1-2 órában csurran-cseppen valami, addig is olvasatlanul hagyja az írásaidat.

Nyugodtan mondd ki, hogy vége, mert ő nem fogja.

2021. szept. 14. 11:14
 3/21 A kérdező kommentje:
Ezt lehet megírom neki. Azért nem mondja ki,hogy vege,mert szexnek jó vagyok....... Pffff
2021. szept. 14. 11:22
 4/21 A kérdező kommentje:
Végül is racionális magyarázat arra, hogy miért nem mond semmit..
2021. szept. 14. 11:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Közöld vele azt, hogy RÉSZEDRŐL vége, és ha ezentúl keresni mer, akkor azt automatikusan zaklatásnak veszed, és továbbítod a rendőrséghez. Vagy valami ilyesmit.
2021. szept. 14. 11:31
 6/21 A kérdező kommentje:
Sztem azok után amit alakítottam, O már nem keres
2021. szept. 14. 11:41
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezt végigéltem egy 5 éves kapcsolatban, mire végre kimondtam, hogy elég volt. Ő még csak nem is dolgozott vagy ha igen, akkor is munka után irány a haverok, én voltam az utolsó, akihez hajlandó volt átjönni. Sajnos nagyon szerettem és folyton vártam rá. Volt, hogy autót szereltek a haverokkal, de olyan is, hogy megbeszéltük, átjön, aztán hiába vártam, nem jött. Rátelefonáltam, hogy hol van és közölte, hogy a havernál söröznek, szerinte nem beszéltük meg, hogy átjön.

A saját születésnapomról is késett, ahova egyébként az ő családja is eljött, az enyémmel együtt. Csak rá vártunk, már kihűlt az ebéd, amit főztem, 12 ember várt, hogy megérkezzen a havertól, aki áthívta szobát festeni. Túl sok volt a haver és túl sok volt a szívesség, amikre állandóan megkérték. Mindig mondta, hogy menjek vele, de köszönöm, inkább én is otthon csinálom a dolgom, mint hogy egy idegennek építsem a házát és örüljek neki, hogy ott lehetek, mert a párom épp ott segít. Hozzáteszem, nem éltünk együtt, tehát nagyjából a heti 2 randiból 1 tuti le lett mondva valamilyen indokkal. Ma már azt mondom, hogy tök hülye voltam, de ez van, nem tudtam elengedni, míg szerettem. De tett róla, hogy ha lassan is, de kiábránduljak belőle.

2021. szept. 14. 11:42
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

Neked ez kevés, szerelmi kapcsolatra és több közös időre van szükséged.

"Azt mondta ,kikeszitem,pszichopata őrültnek gondol."

Hát, kattos a pasi.

2021. szept. 14. 11:43
 9/21 A kérdező kommentje:
8: azért mondta,mert megállás nélkül írogattam neki olyan ideges voltam...
2021. szept. 14. 11:47
 10/21 A kérdező kommentje:
Magam szemében is szégyellem magam,hogy mennyire kifordultam önmagambol ezalatt a 3 nap alatt. Ezek az irogatasok nagyon gáz dolgok ..
2021. szept. 14. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!