Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hajtjàk végre a bosszút, ha arab, és pszichopata viselkedése van?
Volt egy arab, szír szàrmazàsú baràtom, nagyon szerettem, és szeretem mai napig is. Megszàllottan az agyamba fészkelte magàt. Hiànyzik is. Sajnos szeptemberben véget ért, éreztem hogy sokat hazudik, és én elkövettem egy hibàt, amire tudatosan tettem rà az í-re a pontot. (Amit megbàntam, és bűnhődőm)
Egy igazi manipulatív, okos, megfontolt emberről van szó. Kicsit pszichopata szerintem. Sokszor a telefonomat ellerőrizgette, reggel első dolga volt, ha aludtam, akkor is. Volt, hogy lementem a közértbe, miközben aludt, és sok ideig el időztem, ő meg màr paranoid módjàra kerestetett, stb.
Vagy volt, hogy fenyegetni kezdett, ha vissza írtam egy sràcnak, meg hogy a gyönyörű arcomat elcsúfítja, ha férfiakkal csetelek. Igazàból neki kellett, hogy éljek.
Tudom, hogy bosszút forralt egy ismerőse ellen, aki keresztbe tett neki régen.
Szakitàsunk utàn a facebook es level fiókom fel volt törve, újból és újból. Most csend van.
Lehet hogy bosszút forral, amiért megcsaltam?
Sokszor mondta, hogy a megcsalàsért halàl jàr, meg hogy sose felejti el, hogy mit tettem.
Nincs olyan hogy kicsit pszichopata - vagy az, vagy nem. Ez a figura láthatóan mentálisan kattant, mindegy pontosan hogy írjuk le mi lehet a gondja fejben.
Nem lényeges itt az sem hogy arab-e, nem a nemzetiségtől függ a viselkedés ha valaki mentális beteg. Egy magyar, angol, amerikai és tök mindegy milyen is ugyanúgy kiakarna csinálni és meg is teszi, attól függően milyen beteg az elméje/mennyire sérült. Van amelyik pszichopata a gyilkosságig megy, de sokan élik a hétköznapi életüket egy maszk mögött, lelkileg tönkretéve másokat és ennyivel megvannak "elégedve".
El kell szakadni tőle minden tekintetben és törekedni arra hogy soha ne tudjon megtalálni.
De, fontos a nemzetiség. Pont azért, mert ő abban nő fel, hogy a nő a tulajdona, azt csinál vele, amit akar, büntetlenül, a megcsalás után meg simán halálra kövezik a nőket. Neki ez a norma, amibe kicsi kora óta illeszkedni akar.
Kvázi kiképzik őket, hogy lehet egy bántalmazó kapcsolatot felépíteni. Ennek az is a része, hogy nagyon tudnak udvarolni, amíg meg nem szerez, addig úgy bánik a nővel, mint egy hercegnővel. Pont a kötődés kialakítása miatt. Aztán jön az első pofon. Teszteli, hogy a nő hagyja-e.
Kérdező: annyira nem fél a börtöntől, ha meg is ütött, ugyanis azért is feljelenthetted volna. Miért nem tetted?
Nem kamu. Igaz történet.
Nagyon szerelmesek voltunk egymásba, én legalább is úgy gondolom. Tényleg igaz amit ír a kedves válaszoló, mindenben próbált a kedvembe járni, odáig volt értem és én is érte.
Csak tudom, hogy kezdte kimutatni a foga fehérjét, amikor jöttek a problémák. De volt, hogy jogosan féltékenykedett. Én sem voltam sajnos minta barátnő, mert mindig tudtam, hogy rengeteget kamuzik nekem.
A megcsalás után pedig váratlanul össze futottunk az utcán, nagyon ki volt akadva, és azt mondta soha sem fogja elfelejteni, sem megbocsájtani ezt, kissé fenyegetősen hangzott.
Én voltam neki az első egyébként szinte mindenben.
Ha téged az vonz, akivel nincs rendben valami, akkor így jársz.
Az arab pasiknak ez a "kultúrája". Nekem ugyan nem kéne!
Jobban jársz, ha elfelejted és menekülsz. Ha legközelebb bánt, jelentsd fel. A saját országában kakaskodjon, itt ilyesminek nincs helye, nálunk nem ez a szokás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!