Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichopata viselkedés?
9 hónapja vagyunk, sokat dolgozik ,munkamániás. Nehezen toleraltam
,de toleraltam. Egész most hétvégéig, tegnapig. Vasárnapra randi,találkozó ,de bejelenti,hogy neki este program a haverral,és kicsit rövidebb a randi. Kiakadtam . Azt mondta, hétfőn ráér,a munkája nem lesz sürgős. Erre tegnap kiderül hogy sos munka jött. Erre én úgy kiakadtam ,rájött már erre a vasárnapi haverozss, hogy nem bírtam leállni az irogatassal. Mondtam H fejezzük be, úgy érzem ,nem vagyok fontos és láttam,hogy olvassa az üzeneteket,de nem reagál sorozatban. Ettől még jobban zabos lettem. Azt mondta ,kikeszitem,pszichopata őrültnek gondol. Nem is beszél velem. De ehhez a viselkedéshez O is kellett, kettőn áll a vásár. Tudom,rémisztő de elegem van ebből,hogy folyton munka,munka, haver és én hol ? Mindig ilyen volt, kikeszit, szeretem ,de ezt nem bírom....
Szerintem mind voltunk már így, sajnos ez ilyen, minél inkább nélkülözve érezzük magunkat, annál inkább írunk/keressük a másikat. Vannak, akik pont ezzel élnek vissza, játszmáznak. Azon sem lennék meglepődve, ha ez valamiféle taktika lenne a részéről, hogy teperj utána. De ne tedd! Tudom, nagyon nehéz megállni, mert ilyenkor nem érti az ember, de csak saját magadat csinálod ki ezzel!
40/N
Szerintem a kérdező kattant, a pasi kifejtette többször, hogy nem akar vele lenni, de ő még ragaszkodik egy újabb alkalomhoz.
Nekem is volt szerencsém egy ilyen pasihoz, 100x mondtam, hogy nem kedvelem, nem akarok vele lenni, szerintem őrült, majd ír egy olyat, mintha semmi sem történt volna, hogy : Eddig sosem mondtad ki, hogy szakítani akarsz velem, most mondd ki, és többet nem kereslek! És embeeeer.. átmásoltam neki amiket írtam, és felidéztem, mikor mondtam is, de nem ezekkel a szavakkal, majd közölte, hogy ez nem számít! Aztán nyavajgott egy sort, és én próbáltam megértő lenni és úgy lekoptatni, majd mondta, hogy látom, most is milyen jól megbeszéljük a dolgokat. Majd leírtam az általa kért szavakkal, hogy szakítsunk, mire közölte, hogy tudja, hogy nem gondolom komolyan:DD
A kérdező is ilyen megszállott, teljesen figyelmen kívül hagyja, mit akar a pasija, annyiféleképpen koptatta le, amennyiféleképpen lehet(nem keresés, lemondások, őrült vagy, hagyj békén, kapcsolatmegszakítás, nem reagálás), de ő követeli azokkal a szavakkal a lezárást, amiket ő kigondolt magának.
Ugyanolyan beteg, mint a pasi, akihez nekem volt szerencsém..
Parának hangzol...
Én is voltam, átérzem. Milyen a prioritási lista végén lenni, mégis hinni, reménykedni. Aztán kétségbeesetten küzdeni a figyelméért, hogy vegyen már észre.
Képzeld el magad mellette gyerekkel, ugyan ebben az érzésben.
Elképzeltem, szakítottam. Nehéz volt, de akárhányszor arra gondoltam, mi lenne ha mégis.., csak felidéztem ezt a jövőképet.
Kicsit tényleg bekapcsoltál, nem csodállom, ha megrémült a pasi.
Szerintem hagyd őt egy kicsit és ne akarj ennyire görcsösen bepasizni, mert az ilyen helyzeteket szül, mint most ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!