Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van Magyarországon olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van Magyarországon olyan ismerkedési tanácsadó, aki nem a pszichopata PUA bullshitet tanítja, de nem is a gyakorlatban használhatatlan spiri-ezo szint?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni ebben, de eddig nem jók a tapasztalataim. A különböző formulákat, szövegeket, erőltetett viselkedésmódokat tanító PUA rövid távon működik ugyan, de nekem teljesen ki kell hozzá facsarni a személyiségemet, és nem szeretném egy teljesen másik ember maszkját hordani, a saját személyiségemmel szeretnék párt találni.

Viszont a másik kategória, amivel találkoztam, aki kb. csak ilyeneket mondogat neked, hogy "csak el kell hinned magadról, hogy elég jó vagy", és hasonló haszontalan közhelyek.

Van bárki, aki tényleg értelmes segítséget tud adni?

Kis segítség, hogy kik biztosan NEM ilyenek: Jimmy, Mex Deluxe, Férfi Akadémia.

2021. júl. 11. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudok neked ajánlani, de érdemes lehet egy társkeresési coachot felkeresednek. Ő nemcsak azzal foglalkozik, hogy hülye csajozós szövegeket tanít, hanem segít feltárni, hol lehet benned a "hiba", pontosan mi az, ami miatt nem megy, segít olyan utat keresni, aki neked valóban megfelel. Lehetőleg ne valami kóklert, hanem olyat, akinek van végzettsége, én olyat választanék, aki pszichológus is egyben.
2021. júl. 11. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:
1-es köszi, ilyen is jöhet, csak konkrét ajánlásokat keresek, mert én eddig nem találtam olyat, aki jó lett volna. Voltam már ilyennél, és miatta vettem bele a "no ezo-spiri bullshit" részt. És azért nem olyan olcsók ezek, hogy végigpróbálgassam az összeset.
2021. júl. 11. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha nem kapnál konkrét ajánlást saját tapasztalatból, szerintem őt érdemes lehet megpróbálnod:

[link]

Ugyan őt nem ismerem, de a Mindsetet igen, és itt jó szakemberek vannak jó légkörrel úgy általánosságban. Akihez én jártam pszichológus, egyáltalán nem ilyen ezohülyeségeket tolt, hanem valódi segítséget adott. Ennek a nőnek meg van végzettsége is. A lifecoachingba beletartozik a társkeresési probléma is.

Sajnos csak ennyit tudtam segíteni.

2021. júl. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!