Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan társkeresőztök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan társkeresőztök?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam társkeresőre kíváncsiságból hogy mi a helyzet, mik a lehetőségek. (elvált vagyok)

Nem tettem ki képet, csak körül akartam nézni a másik nemnél a kínálati oldalon (hülyén hangzik)

Aztán valahogy kialakult egy kommunikáció egy szimpatikus hölggyel... fénykép csere, éjjelig tartó csetelések már 2 hete.. Már azon vagyunk hogy az első személyes randit összehozzuk.

Erre most rámírt egy másik szimpatikus nő is, aki talán külső alapján, még vonzóbb is mint az első..lakhely szempontjából is előnyösebb lenne.

De az első nő nagyon szimpatikus.

Ti elindítanátok a másikkal is a kommunikációt, vagy megvárnátok hogy elsővel hogyan alakulnak a dolgok? Nem akarok senkit sem megbántani, ábrándokba kergetni még ha számomra ismeretlen is.. (kapcsolatot keresek nem 3.14nát)

Köszi

40 F

2021. nov. 8. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Egyedülálló vagy. Csináld párhuzamosan.

Neten keresztül találkozó nélkül ne dönts.

2021. nov. 8. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
67%
Mi van, ha teszt a másik nő részéről, hogy valóban őt akarod-e vagy csak beéred vele, amíg nem találsz jobbat?!
2021. nov. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!