Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minél gyorsabban családot szeretnék alapítani, érdemes már célzottan így társkeresőzni is, kiemelve ezt?
Nem akarok már sz**rakodni meg párkapcsolatosdit játszani, posztolgatva az utazós fotókat közösségi oldalakra.
30 éves vagyok, feleséget akarok, gyereket, családot.
Minél előbb, annál jobb.
Internetes társkereső oldalakon beírjam bemutatkozásba hogy feleséget keresek?
30 éves életerős, nagydarab, normális pasi vagyok. Pont egy ilyen férfira vágyódik szerintem nem is kevés nő.
Csak, ha már van a megfelelő egzisztenciád!
Autó, lakas, biztos, magas kereset, stb.
Normális Nő, nem szül a semmire, főleg nem anyukához
2: ingatlan van, autó jelenleg nincs, magas kereset nincs.
Azért nem csak informatikusok alapítanak családot azt hiszem...
Ez red flag. Egy ilyen férfiről azt gondolnám, hogy konkrétan bárki jó lenne neki, akit felcsinálhat aztán majd a gyerek két éves korában meg lelépne, mert rátalált a szerelem.
Amúgy meg a gyerek érdekében nem jobb minél előbb.
"Pont egy ilyen férfira vágyódik szerintem nem is kevés nő."
Milyenre? Aki gyárban dolgozik, nulla ambicioja van, mert neki ez igy jó, keres kb 180 ezer ft.ot, anyukájával él együtt a mamahotelban, autója nincs, kitartása se sok, ha abbahagyta az egyetemet, (majd pont a gyereksírásra fog felkelni 6-8 éven át) és valószonüsíthetően bipoláris zavarban szenved? Minden vágyam!
Van minden , Balàzsolàs , IT-zàs, red flagezès
Szerintem ez a kérdés a bemelegítès az esti foscunamira
Kíváncsi vagyok , milyen fètist dobsz ma be 🍿
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!