Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek kellene ilyen barátnô?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kellene ilyen barátnô? Most ôszintén

Figyelt kérdés
Van ez a lány, akivel mondhatni alakulnak a dolgok. Kedves, nagyon szép, csinos, jófej szóval minden fullos. Nagyon szerethetô, hűséges de ajj... olyan gyerekes vagy nem tudom. Imád mindent ami rózsaszín meg puha meg cuki, tököm tudja minden ilyet. Nekem ez szépséghiba komolyan. Mit kezdjek vele nekem ez megszokhatatlan. Vagy velem van baj?
2021. nov. 8. 19:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak! Örülj neki hogy ilyen lányt találtál, akiben csak ennyi hibát találsz.
2021. nov. 8. 20:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy százas kérdező!
2021. nov. 8. 20:30
 23/30 A kérdező kommentje:
Mert te talan elvezned??
2021. nov. 8. 21:10
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagy álmom lenne egy ilyen barátnő :)
2021. nov. 8. 21:18
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Olyan mintha direkt a hibát keresned benne.No de ez nekem csak jó mert ha lepasszolod én viszem.
2021. nov. 8. 21:20
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

De ez, hogy szereti a rózsaszín meg cuki dolgokat, ez ugyanaz mintha a piros színt és a para dolgokat szeretné, vagy a zöld színt és a természetes dolgokat... Nem jellemvonás, hanem preferencia.

Ha nincs közös érdeklődési körötök és preferenciátok akkor nyilván ne jöjjetek össze, de nem lesz attól gyerekes, hogy szereti az aranyos dolgokat. Te is írtad, hogy amúgy rendben van, nem értem mi a probléma tulajdonképpen.

Úgy sejtem valami más miatt nem jön be annyira és próbálod erre kenni, hogy legyen indokod elutasítani

2021. nov. 8. 21:25
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem adom xd

Nem keresem a hibat, csak azt mondom nehez kicsit ez a rozsaszinmania meg a cuki cuccok, nekem is vannak hibaim.

2021. nov. 8. 22:20
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát most őszintén, a sógornőm pont ilyen, és nagy a szerelem köztük bátyómmal... szóval ez nem olyan ördögtől való dolog, mint amennyire itt be akarod állítani. Neked nem jön be, kész, engedd el a csajt, és keress mást.
2021. nov. 9. 10:58
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha nem plüss, de puha és rózsaszín, akkor az mi? 😆
2021. nov. 9. 11:49
 30/30 anonim ***** válasza:
49%
Ha pi*náig lenne tetoválva és talpig feketében járna,kiírtad volna ezt a kérdést? Vagy az oké lenne?
2021. nov. 9. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!