Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ertelmes, oszinte es komoly nok, ti hol ismerkedtek/bujkaltok?
Értelmes vagyok és őszinte.
Ahova járok: kocsmák, bárok, szórakozóhelyek, néha ha olyan időszakom van konditerem, de bárhol bárki hozzám szól, normálisan reagálok.
21L
(Bár most épp nem keresek pasit.)
Tényleg sok fura emberszerű képződmény jár a belváros romkocsmáiba. Én mégis időről-időre megfordulok egy-kettőben. Általában a külföldiekkel dumálok, legalább annyi kihívás legyen. Engem az idennyelvek, filzófia, pszichológia érdkel és nagyjából ennyi mondható el rólam. Nem tudom mennyire vagyok értelmes, mondják meg mások. Próbáltam ismerkedni kurzusokon, könyvtárban, egyetemen. A könyvtárban hamar elhajtják az embert, nyilván nem azért jár oda a legtöbb ember. Viszont sokszor az a tapasztalatom az eszes srácokkal, hogy lyukat beszélnek a hasamba és ha tettekre kerül sor, ritkán lojálisak az embertársaikhoz vagy önmagukhoz és nálam ez kizáró tényező. Ha valaki A-t mond, mondjon B-t is. Mennyivel egyszerűbb lenne az életünk, ha mindenki ehhez a szabályhoz tartaná magát.
Sok sikert, remélem segíthettem!
UI: Van amikor csak a jazz segíthet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!