Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek kellene ilyen barátnô?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kellene ilyen barátnô? Most ôszintén

Figyelt kérdés
Van ez a lány, akivel mondhatni alakulnak a dolgok. Kedves, nagyon szép, csinos, jófej szóval minden fullos. Nagyon szerethetô, hűséges de ajj... olyan gyerekes vagy nem tudom. Imád mindent ami rózsaszín meg puha meg cuki, tököm tudja minden ilyet. Nekem ez szépséghiba komolyan. Mit kezdjek vele nekem ez megszokhatatlan. Vagy velem van baj?
2021. nov. 8. 19:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%

Nekem is volt egy 3 diplomás csajszi, nagyon el tudtam volna képzelni a dolgokat a legkomolyabban csak olyan kis bénácska volt, meg mindig csak a nevemet tudta kinyögni kb semmi mást... végül lett egy nyomulós csajom aki végleg lerázta. Kár érte.

Én mindig is szerettem a gyerekes csajokat. Ők sokkal vidámabbak mint akik teszik magukat...

2021. nov. 8. 19:37
 12/30 anonim ***** válasza:
71%
# 11 ezért vagy az óvodákból kitiltva?
2021. nov. 8. 19:39
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Az egy dolog hogy tanult, de ha affektál meg érzelmileg gyerek, jatssza az ovis kislányt, az nagyon irritáló tud lenni.
2021. nov. 8. 19:41
 14/30 A kérdező kommentje:

12es meghaltam rajtad XD

Nem, a külsejen sem latszik, teljesen okes csak ez, hogy nagyon szereti. A plussok nem tudom hogyan kerultek szoba, nincs neki.

2021. nov. 8. 19:41
 15/30 A kérdező kommentje:

De ez, hogy ennyire szereti meg sok mindenben nézi.

De kezdem ugy erezni szegenyrol le leszek beszelve XD

2021. nov. 8. 19:42
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Örülj neki, legalább tetszeni fog neki a farkad is.

Bocsi :)

2021. nov. 8. 19:56
 17/30 anonim ***** válasza:
74%
Lehet hogy a többség hülyeségnek tartja de én megêrtelek kérdező mert az én exbarátnőmnek is hasonló személyisége volt. Részben ezért sokszor nem tudtam rá egyenrangú félként tekinteni, ezért pedig nem tudtam teljes szívemből szeretni ami a szakításunkhoz vezetett. Pedig kis mértékben még át is ragasztotta rám. Egyszerűen vannak emberek akikkel ez nem kompatibilis. Szerintem döntsd el hogy ennek ellenére tudnád-e szeretni.
2021. nov. 8. 20:03
 18/30 Sunshinedoll ***** válasza:
86%

A rózsaszín meg puha, mint melléknevek, hogyan lehetnének gyerekesek? Nemértem :D

Ebben mi a zavaró?

Úgy viselkedik, mint egy 10 éves vagy nem?

2021. nov. 8. 20:03
 19/30 anonim ***** válasza:
76%
17es vagyok, egyébként én nem hiszem hogy mindenki aki ilyen az direkt affektál meg cukiskodik, legalábbis ő nem. Sokaknak viszont úgy tűnhet hogy erőltetett kívülről.
2021. nov. 8. 20:07
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Minden emberben találsz hibát. Szerintem ez sokkal jobb, mintha

1. Lusta dög lenne

2. Inna

3. Ribiskedne

Szerinted?

2021. nov. 8. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!