Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tapasztalsz? Változott valamit a társkeresés az elmúlt 10-20-30 évben? Ha igen, hogyan? Nehezebb, esetleg könnyebb lett? Vagy ugyan olyan könnyű párt találni, mint régebben?
20 éve se volt könnyű ismerkedni, de ahogy hallom, ma még nehezebb. Azazhogy, ahogyan 3-as írta, igazából megfelelő párt találni nehéz.
Ma már nem vagyok érdekelt a párkeresésben, de azt tapasztalom, hogy az emberek még zárkózottabbak, mint régen. Szerintem emiatt mindenképpen nehezebb a párkeresés.
Annyi változott hogy több az elektronikus eszköz, platform - az egész társadalom változott, a szokások, nem csak a társkeresés. Azon felül minden más ugyanaz.
S ahogy fent is írják partnert találni könnyű (főleg ha nő vagy), normális társat már eggyel nehezebb dió. Ffi-ként ugyanez a helyzet, ha tudsz "csajozni" akkor találsz rengeteg alkalmat, de olyat akivel össze is akarnád kötni az életed már annál kevesebbet. Főleg hogy ugyebár akik 20-30 éve is ismerkedtek azok már bőven 40-esek. Magasabbra kerül emberileg is a léc ha kapcsolatról van szó.
Idősebbektől állandóan azt kapom, hogy sajnálnak. Én meg csak annyit tudok mondani, hogy kössssz. :D Régen sokkal jobb volt, kevesebb ember játszotta a seggét. Nem volt felvevő piaca a hetente váltom a barátom/nőmnek. Ez a mának élj mondat kúrta szét legjobban a társadalmat. 89 után nem szabadság jött, hanem szabadosság. Aki tudja mi a különbség tudja miről beszélek.
Nem kell görcsölni az a lényeg.
Kollégáim szerint régen a nők kevesebbet valogattak. A kicsit duci Marianak jó volt a telt Géza, és boldogan éltek 40év hazasságban. Ma a duci Maris várja a herceget fehér lovon, aki megérkezik, használja és utana ahogy jött el is megy. Ezután Maroanak nem lwsz önbizalma, a duci Géza meg incelkedik, mert meg a Marisnak sem kell.
Régen elegedettek voltak azzal ami volt, ma azt nezzük,hogy Sarah Californiában merre ment nyaralni és az instán mennyire boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!