Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy sportos férfinek lehet ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sportos férfinek lehet ez probléma?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel nagyon jól érzem magam, kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, de ő elég sokat jár edzeni, azért egy szépen kidolgozott teste van. Én sem vagyok duci, viszont van egy kis pocakom, de mivel nem hordok ilyen nagyon feszes felsőket, ez így annyira nem látszik. 160 centi vagyok és 56 kiló, így lehet jobban eltudjátok képzelni. Kicsit tartok attól, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, mivel rajta nincs egy kis “háj” sem, így úgy gondolom, hogy amikor szembesülne ezzel, akkor lehet nem tetszene annyira a látvány.

[link]

Ugyanígy néz ki a hasam, mint az első képen. Szerintetek ez mennyire lehet zavaró egy ilyen férfinak?

2021. nov. 3. 16:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
14%

Fenti voltam - a terhesezős - így nézett ki a csaj:

[link]

Jöhet a minusz malackák

2021. nov. 4. 10:55
 32/36 anonim ***** válasza:
48%

Nem mondom, hogy borzalmas, de nekem alapvetően a vékony alak tetszik. Attól, mert hízok, fogyok, izmosodok, vagy bármi mást csinálok, ugyan az fog tetszeni. Hogy a kiszemelt férfinak mi az ízlése, nem tudhatjuk. Attól, mert edz, nem jelent ilyen téren semmit. Ha látod, hogy kezdeményez feléd, akkor mi a probléma? Hacsak nem extra bő pulcsikban és kabátban látott, tud az alakodra következtetni. Életmód és gondolkodásmódi különbségek már igenis lehetnek. Főleg, hogy sokan már túlzott mértékben folyton az edzésre gondolnak (ha nő lennék engem biztos zavarna, még így is néha 1-2 ismerősnél, akik naponta posztolnak 20 edzéssel kapcsolatos dolgot és szinte csak erről beszélnek). Még egyik válaszban olvastam, de nem csak itt, hogy "normális férfinak tetszik" az *** alak, de még az alakon kívül más szempont is akár. Ez számomra érthetetlen, sőt értelmezhetetlen, mert nehogy már az határozza meg egy férfi normalitását, hogy mi tetszik neki. De ugyan így fordítva is igaz!

Szóval lehet probléma számára, lehet tetszik is neki, vagy nem érdekli. Ezt csak tőle tudhatod meg. Tud kellemetlen szituáció adódni, ha lekerülnek a ruhák, nem ezt mondom, de lehetőleg ne egyből ott derüljön már ki, hogy a másik hogyan is néz ki. De szerintem elsősorban ez online ismerkedés és vastag kabátos találkozások esetében lehetséges igazán nagy meglepetés, vagy szimplán csak nagyon rosszul következtet ruhán keresztül. Próbáld meg, aztán lesz, ami lesz. Mindig is volt és lesz is valami, szóval emiatt ne aggódj! 😂

2021. nov. 4. 12:58
 33/36 anonim ***** válasza:

Szerintem cseppet se aggódj.

Az, hogy az a srác izmos, szálkás, sportos, ez még nem azt jelenti, hogy nőben esetleg nem kedvelné az un

"van mit fogni típust.

Nekem van egy ilyen ismerősöm, kifejezetten a molettebb nők jönnek be neki.

Vetkőzd le a gátlásaidat, történjen meg aminek meg kell történni, és akkor úgyis látni fogod, hogy bejössz e neki vagy sem.

Lehet, hogy te fogsz meglepődni legjobban, mert talán még be is jön neki egy kis cuki poci.

Sok férfinek bejön ez.

2021. nov. 4. 16:00
 34/36 A kérdező kommentje:

Mégis megd*gtad és együtt voltál vele. A férfiak szégyene vagy, amiért ilyen mocskos módon beszélsz a volt párodról. Nekem volt olyan párom, aki elég kövér volt (135kg), de soha nem beszélnék így róla. Egyébként én nem ilyen nőt linkeltem, tehát ez nem tartozik ide amúgy sem.

2021. nov. 4. 17:32
 35/36 anonim ***** válasza:

Nonononono

1.Nem volt a pàrom

2.a fórum mèg mindig anonim

3.neki is mindig mondtam hogy ne miattam , hanem saját maga miatt fogyjon - mert még mindig zsirmàj

Csak mondom , hogy létezik ilyen is - mi van ? Leesett a cukrod , hogy így felhúztad magad ?

2021. nov. 4. 17:56
 36/36 anonim ***** válasza:
55%

Nem értem miről beszéltek.

A kedves kis kérdező 160 cm, és 56 kiló.

Ez egyáltalán nem számít kövérnek. Szó nincs róla. De ezt ő nem is mondja.

Ő csak annyit mond, hogy van egy kis poci.

Azzal meg sajnos nehéz bármit is kezdeni. Akinek ilyen a genetikája, annak mindig is lesz. Sporttal lehet egy kicsit szabályozni, de teljesen eltüntetetni szinte lehetetlen.

Max ha egész nap zöldséget eszel, de az meg nem élet.

Szénhidrát nélkül meg teljesen tönkre megy az egészséged.

Nézd meg a hatalmas nagy gurunkat. Már 2× csak éppen éppen hogy vissza hozták a halál torkából.

Megéri?

2021. nov. 4. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!