Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy sportos férfinek lehet ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sportos férfinek lehet ez probléma?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel nagyon jól érzem magam, kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, de ő elég sokat jár edzeni, azért egy szépen kidolgozott teste van. Én sem vagyok duci, viszont van egy kis pocakom, de mivel nem hordok ilyen nagyon feszes felsőket, ez így annyira nem látszik. 160 centi vagyok és 56 kiló, így lehet jobban eltudjátok képzelni. Kicsit tartok attól, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, mivel rajta nincs egy kis “háj” sem, így úgy gondolom, hogy amikor szembesülne ezzel, akkor lehet nem tetszene annyira a látvány.

[link]

Ugyanígy néz ki a hasam, mint az első képen. Szerintetek ez mennyire lehet zavaró egy ilyen férfinak?

2021. nov. 3. 16:09
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
21%
Én nő vagyok, de ez úgy néz ki mint egy terhes has. Engem tuti zavarna saját magamon. Jársz edzeni vagy valami?
2021. nov. 3. 16:15
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik az ilyen has egy nőn, de,hogy "egy olyan férfinak" mennyire lesz zavaró, azt nem tudjuk!
2021. nov. 3. 16:16
 3/36 A kérdező kommentje:

Nem vagyok önbizalom hiányos, sem egoista, de szerintem ez túlzás. Tény, hogy van egy kis pocakom, de ez a terhes has egy kicsit meredek🙄 Nem járok edzeni, 12 órában dolgozom, nem szeretek edzeni, és a szabad időmet nem szenvedéssel szeretném tölteni, hanem olyan dolgokkal, amit szeretek is csinálni, élvezni akarom az életemet és nem szenvedni, tehát edzős tippeket köszönöm, de nem kérek, nem vagyok 100kg.

2021. nov. 3. 16:21
 4/36 anonim ***** válasza:
30%
Hát menj el vele edzeni, szerintem ha látja, hogy le akarod adni azt a kis fölösleget, nem lesz gond.
2021. nov. 3. 16:22
 5/36 anonim ***** válasza:
62%

"Nem járok edzeni, 12 órában dolgozom, nem szeretek edzeni, és a szabad időmet nem szenvedéssel szeretném tölteni, hanem olyan dolgokkal, amit szeretek is csinálni, élvezni akarom az életemet és nem szenvedni, tehát edzős tippeket köszönöm, de nem kérek, nem vagyok 100kg."

szerintem sokkal inkább az életszemléleted az, amitől egy sportos férfitől nagyon távol fog állni

2021. nov. 3. 16:23
 6/36 anonim ***** válasza:
38%

Nem a kulso. Egy edzett srac is akàr lehet elfogad egy duci csajt. Inkabb az eletmodbeli kulonbségekbol lennének problémák.

Pl.:

- ha nyavajogsz saját magadrol de nem annyit es ugy teszel erte ahogx szerintE helyes lenne, akkor folyamat irritálja majd a nyavajgásod magadrol, es még elkonyvelhet annak is hogy nrm hallod meg a tancsokat meg csak nyavajogni tudsz (hiába is edzenél)

- ha egeszsegtudatosan èl megeshet hogy gusztustalannak tartja ha ketpofára benyomsz majd egy hamburgert, ez kiabranditoan hathat (vagy cukros udtok akármi)

- sok ffi az edzést feszultseg levezetesre is hasznalja, ezert megeshet az is ha pl a kapcsolat mélyponton van te beszelgetni akarnal élethalál fontos, mert teged vmi bánt, de folyton leráz azzal hogy nem ér rá mert edz, az nalad igy csapodhat le hogy lesz.r. ezen felhabrodsz, azt ő meg annak veszi hogy tapadsz es nem hagyod békén

- ha hanyagolta egy időben az edzést, aztan azt latod rajta, hogy ujra neki áll ezerrel, akkor pedig megszolalhat benned a veszjelzo hogy lehet egy uj nőnek gyúr éppen, amely félelmeidet pedig akarmilyen finoman is emlitenéd meg, de betudja alaptalan eroszakos vádaskodásnak es megint kiabrandito leszel

Ez csak pár apro mozzanat volt a milliobol amin szép lassan el lehet oda jutni hogy a srác kivág a francba.

Az önbizalomhiányod h itt kerdezgetsz meg is alapozza azt hogy hamvában holt bàrmi. Ez szépen beeszi magát a kapcsolatba.

Még egy önbizalommal teli nőnek is netzes a pálya egy sportos ffi mellett, de egy önbizalomhiányos nagyon hamar "elvérzik"

2021. nov. 3. 16:24
 7/36 anonim ***** válasza:
80%

"Nem vagyok önbizalom hiányos"

Ha önismereted sincs(mert de, az vagy), akkor végképp esélytelen.

2021. nov. 3. 16:25
 8/36 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem az első válaszoló benézte, és a második képet figyelte az első helyett.

Kérdező, ez semmi. Nem lesz gond.

9/36 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó 28f
 10/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit tudtál meg ebből rólam, szeretek túrázni, kalandozni meg minden egyéb, nem vagyok egy lusta ember, viszont maga a konditerembe járás, vagy a futás vagy hasonlók engem egyáltalán nem foglal le, nem érzem jól magam, az időmet veszi csak el. Egyébként többször találkoztunk már, jól érezzük magunkat együtt, szóval itt nem arról van szó, hogy az életstílusom zavarná-e, hanem a külsőm, azaz a hasam, amit még nem látott ugyebár.
2021. nov. 3. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!