Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos férfinek lehet ez probléma?
Van egy férfi, akivel nagyon jól érzem magam, kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, de ő elég sokat jár edzeni, azért egy szépen kidolgozott teste van. Én sem vagyok duci, viszont van egy kis pocakom, de mivel nem hordok ilyen nagyon feszes felsőket, ez így annyira nem látszik. 160 centi vagyok és 56 kiló, így lehet jobban eltudjátok képzelni. Kicsit tartok attól, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, mivel rajta nincs egy kis “háj” sem, így úgy gondolom, hogy amikor szembesülne ezzel, akkor lehet nem tetszene annyira a látvány.
Ugyanígy néz ki a hasam, mint az első képen. Szerintetek ez mennyire lehet zavaró egy ilyen férfinak?
Az első képen szerintem kifelezetten egy normális testalkat van nekem még a második is bőven bejön.
Ha szeret akkor nem ez fog dönteni, buzz magadban, hajrá.
ez egy normalis, atlagos noi has. aki nem szamolgatja a kaloriakat es/vagy nem edz heti szinten tobbszor intenziven, annak jo esellyel ilyen a hasa. a nok eleve ugy vannak megalkotva, hogy magasabb a testzsir szazalekuk, mint a ferfiaknak. szerintem ha melle csinos vagy, jol oltozkodsz, szep az arcod, akkor biztosan nem fogja ez a has zavarni, ha normalis a pasi.
nekem is voltak mar izmos, edzett, tokeletes testu pasijaim es en is edzetlen vagyok, vekony, de nem izmos. mindegyiknek bejott az alakom, tehat nem ezen fog mulni.
Nem szoktam nyavajogni. Egészségesen élek mindettől függetlenül. Nem tudom, hogy miért gondoljatok azt, hogy nem élek egészségesen, csak azért, mert van egy kis pocakom. Nem iszom üdítőt sem, meg semmi cukrosat, csak mentes vizet, néha iszok teát is, azt is cukormenteset, de ez nagyon ritka. Napi 3x eszek, nassolni egyáltalán nem szoktam, havi 2-3x esetleg egy kis chips, amikor a barátaimmal vagyok, vagy beülünk valahova kajálni, akkor vannak ilyenek. Tehát ez is helytelen. Ez nem esik nehezemre, erre odafigyelek, nem is értem, hogy miért hoztátok ezt összefüggésbe a sporttal, illetve ha egészségtelenül élnék, akkor kb. 80 kg lennék valószínűleg, tehát ezt sem értem. Ki az, aki két pofára nyomja magába a hamburgert meg a cukros trutyikat, de 56kg? Szerintem nincs ilyen.
Miért háborodnék fel azon, hogy ő az edzéssel vezeti le a feszültséget? Neki ez a hobbija, őt ez kapcsolja ki, ugyanaz, mintha festene vagy videójátékokkal játszana.
- Egyáltalán nem gondolnék arra, hogy egy csaj miatt gyúr, ha időszakosan abbahagyná. Szintén azt tudom példának felhozni, hogyha valaki szeret festeni, de van egy időszak, amikor kevesebbet foglalkozik vele, aztán újra többet, miért gondolnék rosszra?
Itt a kérdés másra irányult.
Hát igen, valaki írta, hogyha neked szenvedés a sport gondolata is, akkor mit akarsz egy sportoló férfitól?
Közös hobbi alapból nem lesz így.
"a nok eleve ugy vannak megalkotva, hogy magasabb a testzsir szazalekuk, mint a ferfiaknak."
de nem hasra, hanem főleg combra-fenékre. ha letakarod a jobb oldali nő melleit, olyan, mintha egy férfit látnál bugyiban
Nem is a jobb oldali nőről volt szó, és te valószínűleg álomvilágban élsz, ha szerinted főleg combra-fenékre megy. Akinek az zsíros, annak a hasán még több zsír van. A szép arányos női testek mind edzéssel vannak elérve, egy-két kivételtől eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!