Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi egy tipikus Chad pofa akit szinte egy nő sem utasítana vissza?
“100%
Nem, nem értünk egyet. A pasi jó, ha átlagos. Lehet hogy hasonló vonásaik vannak, de vannak nőies vonások, és vannak férfiasak. Ha egy csaj 165 cm (tehát nőnek átlagos magas), akkor a egy ugyanúgy 165 cm magas férfi (tehát férfinak alacsony) nem lesz egy szinten. Értsd már meg. Az átlagos magas nő megfelelője egy átlagos magas férfi (Magyarországon 176 cm).“
Én az átlag nőt linkeltem be, mert az átlag csajok így néznek ki!
Arról én nem tehetek, ha a közvélemény szerint az átlag nők szebbek mint az átlag férfiak. Igen, azt mindig is tudtuk, hoy a nők szebbek mint a férfiak, hisz nők.
De ez nem azt jelenti, hogy a 80% átlag nőhöz csak a 20 % szép pasi illik.
Hanem azt jelenti, hogy az átlaghoz az átlag illik. Még ha az átlag pasi csúnyább is mint az átlag nő.
Remélem ezt azért sikerül felfogni.
122
Már nincsnenek érveid ugye? Lelepleztem, hogy az átlag nőnek is átlag feletti pasi kell. És már leállítana!
Lófhaszt! Hadd tudja meg a világ az igazságot!
124
Inkább nagyobb, mint kisebb. 🤦♂️😅
“ De ez nem azt jelenti, hogy a 80% átlag nőhöz csak a 20 % szép pasi illik.”
Mondd, hogy nem érted, hogy hogy működik az átlag, anélkül, hogy kimondanád, hogy nem érted, hogy hogy működik az átlag.
122
Dehogy szapultam. Példa volt, hogy külsőre teljesen megfelelnének pedig nem fotomodellek!!!
Az nem sértő, hogy azt írom nekem bejönnek.
Az a bántó, hogy szerintetek egy átlag pasi ilyen nőkről nem szabadna álmodozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!