Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alábbi egy tipikus Chad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi egy tipikus Chad pofa akit szinte egy nő sem utasítana vissza?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 2. 14:48
 121/160 A kérdező kommentje:

Tessék újabb átlagos lányok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ilyeneknek mind 8+ Chad kell!

2021. nov. 3. 14:34
 122/160 anonim ***** válasza:
100%
Állj már le. Itt szapulod ismeretlenül ezeket a nőket, és ki vagy akadva, ha a nők nem adnak neked esélyt, a kinézeted miatt (meg a mentális problémáid miatt). De neked szabad? Itt senki nem ócsáról férfiakat, csak te nőket, és itt vered a melled, hogy milyen rendes, normális pasi vagy, nem bántalmazol nőket verbálisan. Beteg vagy ember. Nagyon beteg.
2021. nov. 3. 14:37
 123/160 A kérdező kommentje:

“100%

Nem, nem értünk egyet. A pasi jó, ha átlagos. Lehet hogy hasonló vonásaik vannak, de vannak nőies vonások, és vannak férfiasak. Ha egy csaj 165 cm (tehát nőnek átlagos magas), akkor a egy ugyanúgy 165 cm magas férfi (tehát férfinak alacsony) nem lesz egy szinten. Értsd már meg. Az átlagos magas nő megfelelője egy átlagos magas férfi (Magyarországon 176 cm).“

Én az átlag nőt linkeltem be, mert az átlag csajok így néznek ki!

Arról én nem tehetek, ha a közvélemény szerint az átlag nők szebbek mint az átlag férfiak. Igen, azt mindig is tudtuk, hoy a nők szebbek mint a férfiak, hisz nők.

De ez nem azt jelenti, hogy a 80% átlag nőhöz csak a 20 % szép pasi illik.

Hanem azt jelenti, hogy az átlaghoz az átlag illik. Még ha az átlag pasi csúnyább is mint az átlag nő.

Remélem ezt azért sikerül felfogni.

2021. nov. 3. 14:38
 124/160 anonim ***** válasza:
100%
Láthatólag a kérdező kisebb nagyobb pszichológia problémákkal küzd, ezért felesleges a vitát tovább folytatni..
2021. nov. 3. 14:38
 125/160 A kérdező kommentje:

122

Már nincsnenek érveid ugye? Lelepleztem, hogy az átlag nőnek is átlag feletti pasi kell. És már leállítana!

Lófhaszt! Hadd tudja meg a világ az igazságot!

2021. nov. 3. 14:40
 126/160 anonim ***** válasza:
100%

124

Inkább nagyobb, mint kisebb. 🤦‍♂️😅

127/160 anonim ***** válasza:
86%
#121 az első, a harmadik és a negyedik bőven átlag feletti, szép nő. Csak mondom. A másik kettő az én szememben átlagos.
 128/160 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor sem átlagos lány. Már csak azért sem, mert Magyarországon a férfiak és a nők több, mint fele túlsúlyos, vagy elhízott.
 129/160 anonim ***** válasza:
100%

“ De ez nem azt jelenti, hogy a 80% átlag nőhöz csak a 20 % szép pasi illik.”

Mondd, hogy nem érted, hogy hogy működik az átlag, anélkül, hogy kimondanád, hogy nem érted, hogy hogy működik az átlag.

2021. nov. 3. 14:41
 130/160 A kérdező kommentje:

122

Dehogy szapultam. Példa volt, hogy külsőre teljesen megfelelnének pedig nem fotomodellek!!!

Az nem sértő, hogy azt írom nekem bejönnek.

Az a bántó, hogy szerintetek egy átlag pasi ilyen nőkről nem szabadna álmodozzon!

2021. nov. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!