Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még le se zártam a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még le se zártam a régi kapcsolatom, már keresnek nekem valakit, mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 évig voltam párkapcsolatban. pár hete elküldtem a párom, mert nem tudunk együtt élni sajnos. ezért most külön probálkozunk. bár 400 km van közöttünk. mióta elment nagyon jól érzem magam. pedig tényleg csak pár hét telt el, viszont minden nap beszélünk, vagy irunk egmyásnka. én csak általános dolgokat, ő mindig szerelmet vall meg hiányzok neki. szeretem még de nem tudok vele egütt élni (2 évig éltünk együtt). nagyon maga alatt volt és azzal "nyugtattam" meg, hogy együtt maradunk, de ne éljünk együtt.

én is ebben a hitben éltem, hogy ez fog működni, de egyre jobban azt gondolom, hogy nem fog :/ nem tudom emddig fogjuk így bírni...most viszont a barátnőim minden féle képen el akarnak hívni egy buliba, ahol azt akarják ismerjek emg egy srácot. tudom nem kötelező, de kicsit kíváncsi vagyok a dologra, pedig most annyira jó egyedül. nem kérek bántást, emrt szerintem pont nem érdemlem meg. nagyon kitartottam a párom mellett de egy mentális beteg emberrel angyon nehéz. és szeretem, de nem látok közös jövőt...pedig szeretnék :(

2021. nov. 1. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Lezárás mindenképpen és pszichológis. Ha ezt egy percig is működőképesnek gondoltad, mint kapcsolatot, nálad is vannak elvarratlan szálak. Akkor is, ha csak pontot tenni nem mersz a végére, mert mondjuk előrántja az "akkor öngyilkos leszek"-zsarolókártyát, és te képes vagy magadnál tartani a felelősséget, ahelyett, hogy rábíznád.
2021. nov. 1. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
barátnők mindig olyanra akarnak rásózni aki nem az eseted.. ez minden barátnőnél így van ! Megkell nekik mondani a te ízlésed nem az övékkel megegyező ! ha neked bantu néger indián tetszik akkor az , semmi közük hozzá !
2021. nov. 1. 12:09
 3/6 A kérdező kommentje:
1es...igen van benne valami. nagyon felelősnek érzem magam érte. szeretem, de jobb nélküle és amíg együtt voltunk az elmúlt két évben nagyon nagyon lefele épültem. nagyon kettőség van bennem. nem volt ilyen. amióta elvesztette a munkáját több mint 2 éve, azóta csúszott lefele. viszont eddig bírtam a támogatást lelkileg, testileg, anyagilag. de mikor még "minden rendben" volt, akkor olyan zsák a foltját kapcsolat volt. kiegészítettük egymást meg minden jó volt. most olyan cserben hagyásnak érezném, ha teljesen emgszakítanám vele a kapcsolatot :/
2021. nov. 1. 12:52
 4/6 A kérdező kommentje:
2es...teljesen véletlen dolog volt. mert beszélgettünk és szóba kerültek a jó pasik. én meg mutattam egy képet egy számomra tökéletes pasiról (nyilván ez csak a külsőség). és mondta a barátnőm, hogy van egy ilyen ismerőse, így néz ki :D és szingli :D szóval tudom ez marhaság, de kíváncsi lettem :D
2021. nov. 1. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember: oldja meg ő is a problémáit. Akár munka, akár párkeresés. Te sem várnád el (gondolom), hogy valaki pátyolgasson, aki már nem szerelmes beléd, hanem kínosnak éreznéd, hogy teher légy valaki nyakán.

Ha van elég felnőtt hozzá, ő sem akarhatja ezt. Vagy gondolod, hogy elvárná, ha ezt nyíltan elmondod neki? Csak az a kapcsolat jó, ahol oda-vissza tudják egymást tamogatni a felek, és az egyensúly csak rövidebb - középtávú időszakokra borul fel (mondjuk néhány hónap, fél év), nem pedig tartósan, évekre.

Ami téged nem épít, csak rombol, abban tetszik vagy sem: te is leépülsz és te sem tudsz olyan támasz lenni, amilyen azelőtt. Emellett valljuk be: valahol magadban talán te is orrolsz rá a tehetetlensége, teszetosgasága miatt. Ami előbb - utóbb a tisztelet rovására megy, és a szeretet talán marad, de nem feltétlenül tudsz partnerként tekinteni és számítani a másikra.

2021. nov. 1. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja az #1 voltam.
2021. nov. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!