Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy régi kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy régi kapcsolatoddal újra?

Figyelt kérdés
2 évig tartott,ha valami érdekel kérdezzetek nyugodtan!!!
2009. aug. 18. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én összejöttem, méghozzá kérszer :) És a harmadik lett az igazi :D
2009. aug. 18. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Amúgy, tisztában vagy a kapcsolat szó jelentésével?

2009. aug. 18. 22:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Te kit oltogatsz????
2009. aug. 18. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

igen megtetttem:P

és a második sikeresebb mint az első volt:P

elősször 2hónapig voltunk eggyütt,aztán szakitottunk,rá 4 hónapra ujra összejöttünk,és még mindig eggyütt;);)

15/L

17/F

2009. aug. 18. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
22:10-es vagyok. Ez egy ártatlan, építő jellegű, és jószándékú kérdés volt,amellett hogy a kérdésre is válaszoltam. Hol van ebben oltogatás?
2009. aug. 18. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megtettem, de nem volt hibátlan a dolog. Egy másik exemmel viszont bármikor nagyon szívesen, csak esélytelen a dolog :(
2009. aug. 18. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos megtettem. megütött, de nem hagytam el, aztán ő hagyott, én könyörögtem, majd kikészültem, feladtam, aztán ő könyörgött, én tárt karokkal vártam, aztán megint megütött, én megint nem hagytam el, majd el akart hagyni, könyörögtem, elhagyott, és belementem, majd újra könyörgött, és ezt vagy hatszor, aztán felnőttem, és szerencsére nem hallottam róla, márfél éve boldog kapcsolatban élek valaki másssal :)
2009. aug. 18. 23:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem rég szakítottunk. Olyan 3 hete. 2 hétig jártunk. Azért szakítottunk mert ő mást szeretett. Még nem felejtette el. De most azon vagyok hogy ha már tutira elfelejti akkor megpróbálom visszaszerezni.
2009. aug. 19. 23:22
 9/11 anonim válasza:

hm..én már nagyon sokszor összejöttem ugyanavval a fiúval most is azon vagyok vele..

és nagyon jó ...

2009. aug. 20. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem eddig senki nem volt olyan akivel összejöttem volna újra. volt az első nagy szerelmemmel, hogy szakítás után évekkel elkezdtünk megint találkozgatni, történtek is dolgok, de valahogy abban az időben ismertem meg igazán hogy milyen ember is ő valójában. ki is ábrándultam teljesen, pedig milyen sokáig vágyódtam utána még. hogy miért, ma már nem tudom..
2009. aug. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!