Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek újra a régi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek újra a régi lehet a kapcsolatom?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, és úgy érzi ő is meg én is hogy az egész kapcsolatunk kicsit kihült. Nem is próbálkoztunk eddig helyre hozni, mert kijöttem külföldre pár hétre és úgy voltunk vele ,hogy hátha valami változik. Amióta kijöttem képes 2 napig nem írni ,látom a barátaival van ,én mindennap érdeklődőm hogy van mit csinál ,de ő még egyszer sem kérdezte meg. Írtam neki ,hogy miért nem kérdezted meg egyszer sem ,hogy mit csinálok, azt irta hogy nem nagyon érdekli ,ő is elvan meg én is. Nektek volt már ilyen, és ha igen mit csináltatok? Helyre tudtátok hozni ,vagy ha hazamegyek hagyjam a francba?

2021. máj. 28. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Helyre hozni addig lehet, amíg mindkét felet érdekli és tenni akar érte, úgy tűnik, őt már nem.
2021. máj. 28. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ezt így leírta konkrétan, hogy nem nagyon érdekli mi van veled, az gáz. Akkor hagynod kéne.
2021. máj. 28. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, reménykedtem valaki meg tudta menteni a kapcsolatát, de ugynézki nekünk sincs reményünk xd
2021. máj. 28. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a nő, és ő ennyire nem keres, akkor én biztos nem keresném. Illetve igen, de inkább mást 😉
2021. máj. 28. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Leírta, hogy nem érdekled. Fölösleges utána koslatni, majd lesz, akit érdekelsz.
2021. máj. 28. 20:56
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ne akard helyrehozni vele ha ő jól elvan nélküled nem igazán hiányzol neki ami azt jelenti hogy már nem szeret. Hagyd menni
2021. máj. 31. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!