Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak olyan pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak olyan pasikkal jövök össze akik nem akarnak sehova sem vinni?

Figyelt kérdés

Nincs program azon kívül hogy nálad vagy nálam.

Unom őket emiatt. Nincsenek anyagi gondjaim, van autóm is, bárhova eljutnék ha akarnék.

Bezzeg a csóringereket viszik akinek még a jogsija sincs.

Valaki tud ésszerű magyarázatot?

2021. okt. 30. 18:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
93%
Közben elolvastam a hozzászólásaid kérdező és már tisztán látom mi a helyzet. Te belemész a nálad vagy nálamba és ez nem jó, ne legyél megalkuvó. Komolyan mondom, ne randizz olyan sráccal, aki csak ennyire tart… egyszerűen engedd meg magadnak a többet, egy normális randit és ismerkedést. Igazából én most hallok először ilyenről és nem is értem, hogyan fordulhat ez elő… de azok alapján, hogy a barataidat is te furikázod kocsival, az a baj, hogy nekem az rajzolódik ki, te mindent magadra veszel és nem engeded meg magadnak, hogy téged is kényeztessenek, jót tegyenek veled, aztán pedig sajnálod magad, de hidd el, először neked kell ezen változtatni. Az első lépés, hogy ne érd be ilyen lakás programokkal, offold aki ilyet ajánl.
2021. okt. 30. 20:31
 22/30 anonim ***** válasza:

18/21 anonim ***** válasza:

11 engem nem zavar🙂

Aki milliomos...

2021. okt. 30. 20:32
 23/30 anonim ***** válasza:
42%
Teged vinni a te autodon?
2021. okt. 30. 21:06
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerű a recept: ne olyanokkal ismerkedj akik csak dugni akarnak, de lehetőleg már az első találkozón.
2021. okt. 30. 21:24
 25/30 anonim ***** válasza:
52%

Havonta megyek valahova. Ha ez neked túl kevés, hát nem kell velem lenned.

Ne legyél velük. Ennyi az egész. 🤷‍♀️

2021. okt. 30. 23:19
 26/30 anonim ***** válasza:
Én meg évente 2 hónapot toltok elutazva de már van párom :)
2021. okt. 31. 06:44
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Hol bujkálnak az ilyen lányok, mint te kérdező?
2021. okt. 31. 07:14
 28/30 anonim ***** válasza:
41%
Leginkább puncs.hu-n, szerintem.
2021. okt. 31. 07:21
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne jöjj össze ilyen pasikkal és tényleg ne legyen opció az, hogy lakásra mentek, mindig legyen valami megbeszélt program, ezt nyugodtan hozd fel te és ahhoz tartsd magad. Aztán majd látod, hogy ő is kezdeményez-e dolgokat, ő is meghív stb. vagy csak egyoldalú az egész, és akkor még lehet mérlegelni, hogy ez így jó-e vagy sem. Szerintem amúgy ez teljesen jogos a részedről, teljesen normális, hogy közös programokat szeretnél.
2021. okt. 31. 11:13
 30/30 Artemovszk ***** válasza:
100%
Azért van, mert csak szexre használ. Ha egy pasinak tetszik a csaja akkor szívesen mutogatja. És szívesen megy vele mindenhová.
2021. nov. 3. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!