Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak olyan pasikkal jövök össze akik nem akarnak sehova sem vinni?
Nincs program azon kívül hogy nálad vagy nálam.
Unom őket emiatt. Nincsenek anyagi gondjaim, van autóm is, bárhova eljutnék ha akarnék.
Bezzeg a csóringereket viszik akinek még a jogsija sincs.
Valaki tud ésszerű magyarázatot?

7. "egy kirándulás, színház, koncert, vagy baráti kártyaparti"
Ezeket én is el tudom képzelni, de nekem a kérdező a kérdés alapján egy olyan nyughatatlan alaknak tűnik, aki állandóan menni akar valahová és mondjuk nem lehet vele eltölteni soha egy nyugodt, otthoni, vacsorázós-beszélgetős-filmezős-szexelős estét. Az autó folyamatos felemlegetése sem segít azon, hogy a kérdező jobb színben tűnjön fel.
11# Bocs, de nekem is annyi, meg mindenki másnak is. Mondtam hogy van autóm. Napi szinten használom. Kb 4000 forinttal többért teszem tele, mint egy éve. Ez 6-650 km re elég.
Magyarul kb 30 forintjába se kerülne elvinnie a legközelebbi városba ami 25-30km,
Séta: oké, szoktunk sétálni, bringázni. Legutóbbi randi, szakadó esőbe, már kínomban én mondtam menjünk fel hozzám, vagy teázni valahova.
Természetesen az előbbit választotta. Majd rámmászott, és emiatt kidobtam.
12# köszi, az előbb valaki szerint unalmas csaj vagyok, szerinted meg már nyughatatlan.
Itthon vagyok, nyaralni sem voltam mert senki nem volt aki elvitt volna. Azok meg akaszkodnak rám akiknek nincs kocsija hogy vigyem ide oda.
Egész nyáron fuvarozgattam a haverjaimat és senkinek nem esik le hogy nekem is jólesne ha nem rám szakadna a vezetés terhe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!