Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak olyan pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak olyan pasikkal jövök össze akik nem akarnak sehova sem vinni?

Figyelt kérdés

Nincs program azon kívül hogy nálad vagy nálam.

Unom őket emiatt. Nincsenek anyagi gondjaim, van autóm is, bárhova eljutnék ha akarnék.

Bezzeg a csóringereket viszik akinek még a jogsija sincs.

Valaki tud ésszerű magyarázatot?

2021. okt. 30. 18:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
69%
Túl nagyképű vagy, és nem szívesen mutatkoznak veled a viselkedésed miatt nyilvános helyen?
2021. okt. 30. 18:11
 2/30 anonim ***** válasza:
79%
Én csóringer diákmunkás vagyok, meg jogsi is csak folyamatban van, eddig mindig én tettem többet anyagilag a kapcsolataimba. Barátaim nem ráncigáltak sehová. Ne rajtunk vezesd le a dühödet. Ha ennyire önálló vagy, miért nem tudod feltalálni magad?
2021. okt. 30. 18:12
 3/30 anonim ***** válasza:
80%
Te választottad ki ezeket a pasikat magadnak.
2021. okt. 30. 18:15
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
" van autóm is, bárhova eljutnék ha akarnék." Akkor miért várod, hogy vigyenek? Menj ha akarsz, kész. Nem kell mindenben másra várni!
2021. okt. 30. 18:21
 5/30 anonim ***** válasza:
63%
Én lennék a legboldogabb, ha már végre meglenne a jogsim és nem kellene a családnak húznia-vonnia folyton. Miért kellene, hogy fuvarozzanak, pláne, ha csak az fix, hogy neked van jogsid?
2021. okt. 30. 18:25
 6/30 anonim ***** válasza:
40%
Szar neked, ha egy párkapcsolat számodra kizárólag a mindenek feletti élménygyűjtésből és folyamatos külső ingerekből áll, aminek ráadásul a középpontjában nem az ember, hanem a helyszínek állnak. Ehhez amit te keresel, egyáltalán nem szükséges párkapcsolat. Utazgatni, járkálni mindenfelé lehet egyedül is, vagy barátokkal, ha neked ez az élet egyik nagy értelme.
2021. okt. 30. 18:27
 7/30 anonim ***** válasza:
34%

Ismerkedés alatt csak kiderül, hogyan szokta tölteni a napjait, nem? ha soha sehova nem megy, nem érdekli semmi, akkor nem kell összejönni vele. Nekem sem kéne egy otthonülő társ.

#6: Tudod, normális emberek vágynak ingerekre, programokra, legyen az egy kirándulás, színház, koncert, vagy baráti kártyaparti. És ezeket a legjobb a párunkkal átélni. De te biztos egy unalmas,érdektlenm sótlan alak vagy.

2021. okt. 30. 18:31
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező, javasolj programokat, ha mindenre nemet mond, akkor kuka a pasi.
2021. okt. 30. 18:32
 9/30 A kérdező kommentje:

Félreértetek.

Szerintem nem normális hogy ide akarnak jönni hozzám, vagy menjek én hozzájuk. Nem vagyok k betűs nő.

És igenis fontos az élménygyűjtés, úgy beszél itt mindenki erről mintha soha életébe nem mentek volna sehova. Egy moziba, egy pizzáért, egy koncertre, mittudomén.

Mindenkitől csak azt hallom itt voltak, ott voltak a pasijával.

Amikor megkérdeznek engem, jahh, hát nem is tudom milyen kocsija van, soha nem is ajánlotta fel senki hogy gyere elugrunk ide s oda.

Azért ez cseppet sem normális.

Én meg nem hoztam senkinél ezt szóba sohasem. Nem vagyok rossz nő, kizárt hogy szégyellnének.

Más lehet a fura bennem de nem tudom mi. Valami oka csak lehet.

De így nem is alakul soha tovább a kapcsolat.

2021. okt. 30. 18:38
 10/30 anonim ***** válasza:
36%
Elmehettek sétálni is akár, vagy valami. Miért fontos ehhez az autó?
2021. okt. 30. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!