Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ilyen helyre vinni egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ilyen helyre vinni egy lányt?

Figyelt kérdés
Ha a (sokadik) randinak nem az a célja, hogy étterembe menjünk, az csak egy állomás, akkor kínos lenne vapiano, padtahi kategóriájú helyre vinni a lányt? Vagy illene valami olyan helyre menni, ami asztalszervizes?
2021. szept. 22. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó, nekem első randinak is tök okék az ilyen helyek. Az a lényeg, hogy a lány szeresse azt a kaját, amit ott adnak. Szóval, ha nem szereti az ázsiai ízeket, akkor inkább mást válassz.
2021. szept. 22. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, kivéve ha olyan lányt fogsz ki, aki ezüst kanállal a szájában született. Neki lehet, hogy gáz lenne. Amikor a randi részeként csupán egy evés a lényeg, hogy ne haljatok éhen, és nem az a fő "attrakció" a randin, akkor szerintem egyáltalán nem gáz.
2021. szept. 22. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg egy ilyen helynek egyetem végéig jobban örültem volna.

Először is, nem szerettem, ha a srác hív meg a szülei keresetéből (felnőtt férfiak meghívhatnak), így nyugodtabban tudtam volna felajánlani a felezést.

Másodszor meg az egyetemisták olyan kevésből élnek általában, hogy nagyzolásnak tűnik sok pénzt elverni szórakozásra. Nem vall megfelelő pénzügyi kultúrára.

2021. szept. 22. 23:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyetemisták (legalábbis én nem), és nem is állok rosszul. Két okból nem mennék fancy étterembe. Sok lány feszélyezve érzi magát, ha sokat költök rá, illetve sokkal lazább és kötetlenebb egy nem asztalszervizes hely. Erre is panaszkodott már valaki, hogy klasszikus étteremben inkább feszeng.
2021. szept. 22. 23:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Te ismered a lány ízlését, ha nem az első randitok akkor csak van valami halovány képed arról milyen típusú helyeket szeret. Oda vidd ami bejön neki - ezzel is jelzed hogy figyelsz rá, fontos neked hogy jól érezze magát.
2021. szept. 22. 23:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én feszengenék még egy puccos étteremben. (Kapcsolat elején járunk)
2021. szept. 23. 06:46
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Nekem egy jo gyros is megteszi, de pl. első randin inkább kávézó vagy normal etterem, ahol kenyelmesen lehet ülni es nem jön oda 5 percenként egy alkesz kéregető, hogy segìccsé aggyà mà pénzt tàsvìrem azistenàggyonmeg.
2021. szept. 23. 11:05
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 azért amiket felsoroltam nem egy gyorsétterem :D rendes tányéros, evőeszközös hely, csak épp nincs asztalszerviz
2021. szept. 23. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor tökéletes, ne aggódd túl a dolgot! ;)
2021. szept. 24. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!