Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondhatom a nőnek, hogy szomorú vagyok és magányos, vagy inkább tartsam meg magamnak?
Részben csalódások miatt, részben pedig amiatt, mert nagyon szigorú szűrőt állítottam fel, egyedül maradtam. Ahhoz a kevéshez viszont, aki átmegy a szűrőn és igazán tetszik, komolyabb érzelmeim jönnek elő iránta, így jobban fáj, ha csalódok vele kapcsolatosan.
Elmondhatom-e ezt egy randin, hogy nem vagyok a topon lelkiállapot terén, vagy inkább tartsam meg magamnak?
Nem várok semmi különöset a nőtől ezzel kapcsolatosan, semmilyen saját problémát nem akarok az ő vállára terhelni, csak jó lenne, ha mellőznénk a drámát és a játszmázást mert arra most nincs energiám.
Egy másik út, hogy nem mondom el, erősnek mutatom magam, és megküzdök bármivel - elég jól fel tudom venni a jó hangulatot egy kiruccanás erejéig, de aztán ha hazamegyek, visszatér. Bár lehet hogy ennek ellenére megérzi előbb-utóbb a kedélyállapotom, akkor pedig már talán jobb őszintének lenni.
Miben változik a hozzáállásod, ha megtudod, hogy a férfi, aki neked tetszik, szomorú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!