Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondhatom a nőnek, hogy szomorú vagyok és magányos, vagy inkább tartsam meg magamnak?
Részben csalódások miatt, részben pedig amiatt, mert nagyon szigorú szűrőt állítottam fel, egyedül maradtam. Ahhoz a kevéshez viszont, aki átmegy a szűrőn és igazán tetszik, komolyabb érzelmeim jönnek elő iránta, így jobban fáj, ha csalódok vele kapcsolatosan.
Elmondhatom-e ezt egy randin, hogy nem vagyok a topon lelkiállapot terén, vagy inkább tartsam meg magamnak?
Nem várok semmi különöset a nőtől ezzel kapcsolatosan, semmilyen saját problémát nem akarok az ő vállára terhelni, csak jó lenne, ha mellőznénk a drámát és a játszmázást mert arra most nincs energiám.
Egy másik út, hogy nem mondom el, erősnek mutatom magam, és megküzdök bármivel - elég jól fel tudom venni a jó hangulatot egy kiruccanás erejéig, de aztán ha hazamegyek, visszatér. Bár lehet hogy ennek ellenére megérzi előbb-utóbb a kedélyállapotom, akkor pedig már talán jobb őszintének lenni.
Miben változik a hozzáállásod, ha megtudod, hogy a férfi, aki neked tetszik, szomorú?
Először sztem ismerd meg.
1.szánalombol nem lesz veled senki.
2 vannak idióták akik csak kiröhögnének magukban
Ha erzelmileg erett novel beszélsz es sanszos hogy kellenél neki esetleg inkabb akkor erdemesebb kicsit jobban megnyílni de akkor se a sajnálatára utazz hogy hátha megszán.
Nem sajnálatára utazok. Csak nincs energiám arra, hogy kitartsak olyannál, aki játssza a nehezen kaphatót, az erős nőt, féltékennyé próbál tenni, tesztel.
Egy támogató, szeretet adó barátnő kell nekem. És abban bízom, hogy ha ezt egy nőnek elmondom, akkor elég intelligens ahhoz hogy ezt megérti.
Nekem ez az azonnal nyúlcipő kategória.
A játszmázás meg a tesztelgetés meg hogy jön ide? Mellesleg elég visszás hogy pont te ágálsz a játszmázás ellen, mikor te magad játszmázol. Ráadásul a legszánalmasabbat, a bűntudatkeltéssel manipulálást.
Utolsó mondatodra: fordítva ülsz a lovon. Elég intelligens akkor vagyok, ha átlátok rajtad és egy perc esélyt sem kapsz. Nem akkor amikor egy vérszívót a nyakamba veszek.
1. Egy valóban törődő, intelligens, lelkileg egészséges nő nem fog játszmázni. Tehát ebből a szempontból fölösleges elmondani.
2. Ha azt mondod a semmiből, körítés nélkül, hogy azért vagy magányos és szomorú, mert nem megy a társkeresés (és nem azért, mert anyukád beteg/haldoklik a kutyád/stb.), akkor az jó eséllyel érzelmi manipulációnak fog hatni. Akkor is, ha nem annak szánod, olyan jelentése van, mintha azt mondanád: szánj már meg, olyan szerencsétlen vagyok.
3. Ha van egy mély, őszinte, érzelmekről szóló beszélgetésetek, ahol mind a ketten megnyíltok egymás felé, ott erről lehet beszélgetni. De nem azért, hogy ő legyen rád tekintettel, hanem azért, mert el akarod mondani, mert megbízol benne, stb.
4. Az sem mindegy, az ismerkedés mely szakaszában vagytok. Mármint első randin baromira nem szép dolog a lelki bajaidat a másikra zúdítani. Sem a nő részéről, sem a férfiéról. Nyilván, ha régi ismeretségből kezdtek randizni, az azért árnyalja a képet, de na. Egy hosszabb ideje tartó, mélyebb ismerkedés után ez azért más.
"Egy támogató, szeretet adó barátnő kell nekem."
A nőnek meg ilyen férfi.
"erősnek mutatom magam, és megküzdök bármivel - elég jól fel tudom venni a jó hangulatot egy kiruccanás erejéig, de aztán ha hazamegyek, visszatér"
Az a te legnagyobb bajod, hogy magányos vagy! Látszik, hogy kétségbeesetten próbálsz valami nőt "leakasztani", csak legyen már valaki! Ezt a nők megérzik! Főleg ha idősebbek vagytok!
Ha olyan nővel vagy együtt/randiztok, aki igazán hozzád való, akkor nem kell neked olyan dolgokkal erőlködni, hogy jó hangulatot színlelj! Egész egyszerűen szívből jól fogod érezni magad, repül az idő, nem kell ilyeneken agyalnod!
Csakhogy nálad nem így van! Mert akivel erőlködsz, nem ő az igazi!
Az megvan akkor neked mi kell.
Azert nem ártana tudni először azt is, hogy a másiknak mire van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!