Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél mennyire gond,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mennyire gond, ha szomorú vagyok?

Figyelt kérdés

Mostanában semmi se akar öszejönni az életemben. Napok óta szomorú vagyok egy lány miatt, mert kezdetben tetszettem neki most meg nem keres nem vedzi fel a telefont. Keresem, de nem találom azt a tevékenységet amivel letudnám kötni magam. Másfél évig edzettem folyamatosan szenvedéllyel, de később egyre inkább rühelltem aztán abahagytam, több ilyen hobbit hagytam abba, mert nem tudtak lekötni. Ma sikerűlt elveszítenem a munkámat, mert leépítés volt, pedig terveim voltak vele, hogy feljebb fogok menni. Párkapcsolat meg nem akar összejönni mostanában társkeresőn próbálkozok, beszélgetések összejöttek, de randik nem. Próbáltam randiszervezőt is szimpatizáltam is egy lánnyal beszéltem is vele telefonon, de mostanában nem veszi fel chaten nem válaszol.

Nem vagyok boldog és a külvilág felé se tudom kimutatni. Olyan jól esne egy kis összebjás valakivel akivel tudnék beszélgetni kiönteni a lelkemet. Gondolkozok szakemberen is de egy megértő aranyos nyílt lány jobban esne nekem és jobb kedvem lenne.

2015. dec. 9. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni, de most ez egy ilyen időszak lesz. jönnek az ünnepek, tél, mindenki be van gubózva. majd tavasz fele már jobbak az esélyek, amikor pezseknek a belvárosok, jobban is lehet ismerkedni. szomorúan nem lehet ismerkedni!! gondolj bele: kinek akar egy mélabús pasival ismerkedni? azt csak jó kedvűen lehet véghezvinni/randizni. Ezt tapasztalatbol írom.

Sok sikert!

2015. dec. 9. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Gond! Nem az, hogy megviselnek a nehézségek, hanem az, hogy ez nem tudod kontrollálni az ismerkedés idejére.

Az emberek általában kapcsolatra vágynak, nem pedig lehetőséget arra, hogy pichoterapeutai tapasztalatot szerezzenek.

Ha valakit megismerünk, felmerül bennünk a kérdés: miért is válasszuk őt?

Azért, mert nekünk nincs elég bajunk, vegyük még a vállunkra egy eddig még ismeretlen emberét és tutujgassuk?

Nem igazán.

Gondolj bele, beszélgetsz egy lánnyal és teljesen lemeríted az energiáit még neten, vagy telefonon keresztül is, elszomorítod, ha nem elég erős, még a depressziódat is átragasztod rá, lelki szemetesládának használod. Pedig még nem is ismered.

Tessék kicsit összeszedni magad! Lehet érinteni a problémákat is, de azért egy kapcsolatban fontos az is, hogy jól is tudjátok érezni magatokat együtt.

Később, ha már kialakul a bizalom, már a másik is kezd érzelmeket mutatni, jobban bele lehet menni a mélyebb lelki problémákba.

2015. dec. 9. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát nem írogatom le a problémáimat és a jó felemet adom ki akkor lehet így esélyem? Mert nem szoktam ezzel kezdeni az ismerkedést csak később jó lenne, ha egy érzelmi kapocs születne és együtt lelkiznénk.
2015. dec. 9. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne lelkizz, keress először is munkát. Ahhoz, hogy jövőre legyen, kezdd el beadni az életrajzokat. Kösd le magad bármivel, sportolj újra. Én is ilyen melankólikus, szomorú típus vagyok, az ilyen nem jön be általában az ellenkező neműeknek, azért, amit korábban leírtak: senki nem akarja a másik baját pluszban, épp elég a sajátja. Ha pozitív leszel és egyedül is jól érzed magad a bőrödben, majd akkor fog párkapcsolat összejönni, addig nem, tapasztalatból beszélek.
2015. dec. 9. 15:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Annak idején mikor edzettem és dolgoztam akkor se voltam annyira vidám. Szerintem inkább később fogom ezeket megosztani vele amikor már közelebb fogunk kerülni, mert igazán valaki mellett tudunk teljesek lenni. A szeretet nagyon fontos az életben.
2015. dec. 9. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos az állandósult rosszkedvet sűrűn társítják a mulyasággal, önbizalomhiánnyal, illetve azzal, hogy az illető nem szereti önmagát sem eléggé. Aki vidám, arról azt feltételezik, hogy boldog, és tele van szeretettel, tud adni a másiknak. Míg a szomorú ember főleg csak a rosszkedvet ragasztja a másikra. Még az edzőm is megmondta, hogy biztos azért nem vettek még fel állásra, mert nem mosolygok eleget, tehát az élet minden területén fontos a pozitív hozzáállás. Igen nehéz megcsinálni, főleg ha az ember egyedül van és elégedetlen. Ajánlom neked is Szabó Péter motivációs tréner ingyenes videóit és előadásait, sokat segíthet.
2015. dec. 9. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!