Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beteg a pasi? Csak szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg a pasi? Csak szerintem nem normális dolog ez a szexben?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal. Nagyon jól elbeszélgettünk egy hétig. Megbeszéltük a randit holnapra, de ma lemondtam. Mégpedig azért, mert ma így a szexről is elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy az izgatja, ha egy nő alárendelt, kikötözi, elfenekelni stb.... Engem ez annyira megrémít. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy, aki abban leli örömét, hogy másokat bánt, aláz, ledominál, azt valami súlyos trauma érte vagy kisebbségi komplexusban szenved. Vagy ez normális dolog manapság? Én nem szeretném, hogy a párom üssön a szexnél, legalábbis rendszeresen ne... Csak én érzem ezt betegnek?

2021. okt. 29. 21:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40%
21, Gondold így. Nem lett drágább tőle a kenyér. :)
2021. okt. 30. 13:39
 22/30 anonim ***** válasza:
42%
Nem beteg, ez nekem is tetszik akkor én is beteg vagyok? 😃
2021. okt. 30. 13:44
 23/30 anonim ***** válasza:
56%
az ilyen betegek képesek olyan szintekre elmenni, hogy szíjjal fakanállal véresre csapkodnak ..
2021. okt. 30. 15:44
 24/30 anonim ***** válasza:
73%
20, első osztályú mellébeszélést nyomsz. Sosem arról volt szó, hogy élvezik-e ezek az emberek pl. azt, ha megverik őket, mert szemlátomást élvezik. Arról volt szó, hogy ez egészséges dolog-e, és erre született az a válasz, hogy nem. A fájdalom a rossz dolgokra, az ártalomra figyelmeztet, amit el kell kerülni. Ezért alkotta meg a természet. Fájdalmat keresni pont annyira egészséges dolog, mint medvével kötözködni. Azt is művelik egyesek, de ilyet csak személyiségtorzulásban szenvedő, alapvető életképességükben, önfenntartási képességükben sérült emberek tesznek. Életképesség jó, személyiségtorzulás rossz, capisci?
2021. okt. 30. 19:06
 25/30 anonim ***** válasza:
21%

24, Nem érzem magam "személyiségtorzulásban szenvedő, alapvető életképességében, önfenntartási képességében sérült ember"-nek, és nem látom annak a legtöbb eddigi partneremet sem - volt egyébként, akit igen-.

Ha bele akarsz ebbe menni, akkor menjünk bele. A dominancia és az alávetettség alapvetően része az állatvilágnak és része az emberi társadalomnak is amióta világ a világ. Igaz hogy jó részt mára uralomra tört itt nyugaton az értelem az ösztönök felett és ez örömteli, de nem jelenti azt hogy ezek az ösztönök kipusztultak, csak lekerültek egy mélyebb rétegbe.

Minden emberben van egy ösztönállat, ami jó esetben láncra van verve a józanész által, de ki mondta hogy ne lehetne kiengedni néha 1-1 rövid sétára pórázon és szigorú felügyelet mellett?

Valakinek ez az ösztön állata egy kan vagy egy csődör valakinek meg egy szuka, aki élvezi és örömét leli abban, ha maga alá gyűri az, akit érdemesnek tart erre. Ki vagy te, hogy odaállj két felnőtt ember ágya mellé és kioktasd őket, hogy amit csinálnak az helytelen és beteges?

Szerintem betegebb az, aki soha nem élte meg a vágyai valódi természetét, mert eltakarta a tanult szégyenérzet a lelke legmélyebb részeit előle.

2021. okt. 30. 19:47
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

25-ös, azért jó szokásodhoz híven most is sikerült összemosnod fogalmakat az önigazoláshoz.

De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az az ember, aki nem szereti, ha verik szex közben, az csak a tanult szégyenérzete miatt nem szereti, és valójában ő a beteg?

Ha te tényleg ebben hiszel, akkor ez az önámítás magasiskolája.

És még ideológiát is gyártasz hozzá, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül bántalmazhass nőket.

Gratulálok.

2021. okt. 30. 22:21
 27/30 anonim ***** válasza:
19%
26, Nem ezt mondtam, de ahogy látom inkább velem vagy elfoglalva mint a témával. Egyefene, ha szeretnéd és jól nézel ki, akkor elfenekellek.
2021. okt. 30. 22:42
 28/30 anonim ***** válasza:
79%

25-ös, összezagyválod a dolgokat. Itt te kínzol másokat, fel se merült, hogy a te önfenntartási képességed lenne sérült. Neked más bajod van. Az önfenntartási képessége annak sérült, aki élvezi, ha kínozzák.

Másrészt nem dominanciáról volt szó eddig, hanem fájdalom okozásáról. Ne beszélj mellé.

Harmadrészt állatos párhuzamaidat köszönöm, de az állatvilágban ilyen beteg agyú dolgot, hogy pl. egy nőstény oroszlán vagy farkas vagy tyúk vagy hangyász vagy légy vagy aranyhal vagy akármi azt élvezné, ha a hím megkínozza, a büdös életben nem találsz. Ez a gyakorlat tehát kb. annyira természetes, mint a polipropilén.

2021. okt. 30. 23:50
 29/30 anonim ***** válasza:
16%
28, Ahh. Jó hagyjuk, akkor mindenki egy beteg állat aki ilyet csinál, csak te vagy helikopter meg a gyakoris bigott barátnői akiknek már az anál meg a szopás is perverz. Legyél boldog vele. Leszarom.
2021. okt. 31. 02:47
 30/30 anonim ***** válasza:
Van aki szereti az ilyet,valaki,nem.Én sem szeretném,ha engem vernének szex közben,meg azt sem,ha én verném a hölgyet.Előbb utóbb,minden zsák megtalálja a foltját.Ti nem a zsák és foltja vagytok.Mindkét részről,így korrekt,hogy ennyi volt.57 éves férfi vagyok.
2021. nov. 3. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!