Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg a pasi? Csak szerintem nem normális dolog ez a
szexben?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal. Nagyon jól elbeszélgettünk egy hétig. Megbeszéltük a randit holnapra, de ma lemondtam. Mégpedig azért, mert ma így a szexről is elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy az izgatja, ha egy nő alárendelt, kikötözi, elfenekelni stb.... Engem ez annyira megrémít. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy, aki abban leli örömét, hogy másokat bánt, aláz, ledominál, azt valami súlyos trauma érte vagy kisebbségi komplexusban szenved. Vagy ez normális dolog manapság? Én nem szeretném, hogy a párom üssön a szexnél, legalábbis rendszeresen ne... Csak én érzem ezt betegnek?
Én nem tartom normálisnak az erőszakot sem a szexben, sem másban.
2021. okt. 29. 22:23
12/30 anonim válasza:
Nem kell hozzá trauma, viszont belefutottál a BDSM világában "műdomocskának" hívott jelenségbe. A nélkül önti rád a vágyaid hogy tudná affin vagy rá, kvázi rád akarja erőltetni. Mégha szubmisszív is lennél nagy ívben kerülendő típus...
2021. okt. 29. 22:49
13/30 A kérdező kommentje:
De miért jó ütni egy nőt vagy neki fájdalmat okozni? Mi ebben az élvezet?
Én azon akadtam fenn, amikor ezt mondta, mikor szóba került a popsi szex és mondtam, hogy nem igazán kedvelem:
"nem mondom, hogy nem izgatna és nem élvezném, ha neked fájna, amikor csinálom"
Szerintem ez a srác egyszerűen beteg.
2021. okt. 29. 23:05
14/30 anonim válasza:
Áhhh ez tényleg gáz. Ha lenne esze, akkor direkt olyan lányt keresne, akit ez izgat. Nem egy normál beállítottságúra próbálná erőltetni. Én elköszönnék tőle.
2021. okt. 29. 23:57
15/30 anonim válasza:
Mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen beteg világban élünk, amikor a normális gondolkodású kérdezőben merül fel, hogy esetleg ő gondolkodik rosszul erről az egészről, a válaszadók egy jó része pedig tolja a hülyeséget.
Nem, nem normális sem az, ha valaki szeret fájdalmat okozni, sem az, ha valaki szereti a fájdalmat. A fájdalom a test normális önvédelmi reakciója az olyan jellegű sérülésekre, amelyek kerülendők az egyed túlélése érdekében.
Ezt szexuális örömforrásként használni egyértelműen nem normális.
2021. okt. 29. 23:59
16/30 anonim válasza:
Csak mert valaki más dolgokra izgul mint te, attól még nem beteg. Ismertem csajt aki azt szerette, ha pofozzák és a haját tépik az ágyban. Nekem az már sok volt, de eszem ágába se jutott volna lebetegezni.
2021. okt. 30. 00:18
17/30 anonim válasza:
"egyreszt normalis ember nem indit ezzel meg a randi elott"
Pedig jó lenne, akkor nem kéne szó szerint megcsókolni minden békát.
2021. okt. 30. 01:37
18/30 anonim válasza:
Egyébként miért nem lehet beteg? NEKEM beteg. Ahogy NEKEM a rakott krumpli undorító.
2021. okt. 30. 01:38
19/30 A kérdező kommentje:
Aki arra izgul fel, hogy valakinek fájdalmat okoz vagy valakit alárendel a cselekményének és magalázza azt, azt szadistának hívják és semmi köze a normálishoz. Az ilyen emberre simán mondható, hogy beteg, mert valójában az is. Aki szerint ez normális, azzal nincs minden rendben. És ez a srác beteg, hiába véditek. Akinek az okoz örömet, hogy nekem fájjon, az beteg.
2021. okt. 30. 05:34
20/30 anonim válasza:
19, Akkor sok a beteg ember, nők és férfiak egyaránt. Amm raktam seggbe lányt úgy hogy fájt neki és nem elhúzta hanem belenyomta a seggét és tocsogott közben. Fenekeltem el nőt az első szex közben külön az ő kérésére és hozzá tette hogy ne kíméljem, régóta vágyik rá és nem simogatást akar. 😁 Nem sorolom tovább mert kétlem h érdekel, csak jó a ha tudod hogy vannak ilyenek és ettől nem lett rosszabb ember senki. Mind jóravaló rendes lány és én sem érzem rosszabb embernek magam attól hogy olyat teszek mással amit ő is élvez. 🤷🏻♂️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!