Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt egyre többen, hogy akinek üres a facebook adatlapja az gyakorlatilag nem normális?
Ennél a kérdésnél azt írja egy 22 éves lány:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Kicsit különösnek tartanám, azt hinném nincs sok barátja, mert ha van akkor elkerülhetetlen, hogy valamelyik megjelölje őt (néha) képen, eseményen.
L22
A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 24/25
#24 vagyok és ráadásul nekem sincs sok barátom, de a néhány barát közül valaki megjelöl időnkét valamin, szóval nekem fura, ha valakit soha senki.
A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 25/25 Időpont ma 14:45
Én harmincas vagyok, az adatlapom nem üres, de nem is szórom tele. A korombeli barátaim ugyanígy vannak ezzel, többen fenn sincsenek (így rám is lehet azt mondani a facebookom alapján, hogy nincsenek barátaim).
De huszonéveseknél én is észrevettem, hogy pl. jobban érdekli, hányan lájkolták be a képét, minthogy hányan mondják meg neki élőben, hogy jó a kép.
27N
Egyetemen, amikor nagyon ráértem, 5-6-7 éve pl nekem televolt a fb profilom. Aztán, ahogy változtam, komolyodtam, úgy tűnt el kb minden róla.
Nekem pl be van állítva, hogy a megjelöléseket csak én lássam, a képeim 95%-át csak az ismerőseim látják, a megosztásaimat is ismerősök ( vagy "csak én" -re van beállítva ha egy érdekes cikket mentek le magamnak későbbre) - de azoknál is be van lőve az az opció, hogy X idő után törlődnek a timeline-ról..
Ma már egyszerűen másra használom azt az oldalt, mint régen. Ettől még nem vagyok sem lelkileg, sem szociálisan sérült :D
- úgy vettem észre, a "felnőtt" ismerőseim nagy része is már hasonlóan használja, főleg, hogy mi öregek már tudjuk, hogy pl a HR-esek elsőp dolga csekkolni a közösségi oldalakat (:DDD) illetve, a munkáltatók is sokszor nézegetik a beosztottak megosztásait...Na, ilyen esetben nem jó, ha pl 8-10 partyfotón meg van jelölve az ember vagy épp valami radikális okosságot oszt meg.
Én 24 éves srác vagyok,de én se teszek ki szinte semmit a face-re.
Az egyetemi osztályom miatt muszáj fent lennem a face-en,egyébként különösen nem érdekel az oldal.
Jó pár ismerősöm minden baromságot megoszt,hogy mit evett,hogy rossz az időjárás,stb.
Egy Angliába vándorolt ismerősöm a Face-en hordta le a barátnőjét minden k@@rvának,mert az megcsalta őt egy lengyel pasival.
Cikinek tartom,lehetne a facebookot okosan használni,de sokan itt élik ki magukat.
Akinek gyakorlatilag üres , az a normális ugyanis ő él!!!
Nem a telefonba dugott fejjel zombul....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!