Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában "kategória alatti" lányokat fűzök és viszek fel magamhoz. Baj, ahogy ezt kezelem, ez kihasználás, szemétség?
Figyelt kérdés
Ez egy barátom csajáról elterjedt pletyka miatt kezdődött aki állítólag a kapcsolatuk alatt felregelt a badoora, mi meg megnéztük igaz -e (az volt), amikor egy lány rám írt, aki nem volt túl szép, de ronda sem, mindenesetre átlag alatti. Gondoltam adok neki esélyt, de az egyénisége is nagyjából semmilyen, átlag, gagyi zenéket hallgat, nem igazán művelt, nem túl okos, olyan tipikus alacsony végzettségű nem szép lány, de miután válaszoltam neki, nagyon lelkes volt, mindig ő írt először, kb 5-6x randiztunk, annak ellenére, hogy ő csak párkapcsolatot akart én pedig nem (legalábbis vele nem), amit közöltem is, jött, ennek ellenére nyomult, sokat szexeltünk, olyanokat lehetett vele csinálni, amit más csajjal nem, sőt még ő magától kezdett mindenféle újdonságot vadságot belevinni. Azóta pár ilyesmi csaj volt még és őszintén szólva tetszik, ahogy meg vannak őrülve és szinte már rajonganak, sokat bevállalnak, hogy egy olyan férfi egyáltalán szóba áll velük, aki egyébként nem tenné. Mindnek elmondtam, hogy kapcsolat semmiképp, nem lesz családnak/barátoknak bemutatva, ettől függetlenül jöttek továbbra is és minden tekintetben odaadóak voltak. Már szemétnek érzem magam, mert 3 ilyesmi lányt "váltogatok" azóta, egyikhez mikor megjött a kedvem, nagyjából másfél hónap után írtam, hogy mi lenne, ha másnap nálam aludna és zokszó nélkül belement. Kell aggódnom vagy rosszul éreznem magam vagy végülis ők is vállalják ezt? Ugyanis mindhárom egyértelműen akarna valami komolyabbat még mindig, pedig nem is hitegetem őket. Összességében lehet rászoktam az úgymond "lepattanó" senkinek (legalábbis épkézlábnak) sem kellőkre.2021. okt. 27. 14:25
21/25 anonim válasza:
Nekem nem baj Bro, hogy ezt csinálod, mivel én az értékes, nekem tetsző nőkkel randizom.
A többi lehet a tiéd. 😁
22/25 anonim válasza:
Miért a sok csaj mikor eltűnik a 2. és 3. randi után mert ír nekik más pasi is, aki lehet gazdagabb, azok elmondják hogy száz másik pasival is írkálnak, meg taliznak közben?
nem csak ennyi....
jajj bocsika mi nem illünk össze, nem egymást keressük....de ezt csak akkor nyögik ki, ha nem tudják elkerülni hogy mondjanak valamit.
23/25 A kérdező kommentje:
23. Ha visszaolvasnál, látnád, hogy konkrétan elnondom. Csaknem átvert valaki, hogy ennyire magadra vetted? Netán közölték veled konkrétan, te azt hitted, hogy tudsz ezen változtatni és belebuktál? Szomorú :) békélj meg vele.
2021. okt. 27. 18:13
24/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába szögezed le az elején, hogy nem vállalsz fel ezekkel a nőkkel kapcsolatot, ők mégis reménykednek. Ezért lelkesek, ezért tesznek komolyabb erőfeszítéseket..stb. Ők is érzik, hogy nem egy súlycsoport vagytok, ezért bevállalósabbak pl a szexben, mert ezzel kompenzálnak és abban bíznak, hogy majd hátha mégis kellenek neked komoly kapcsolatra. A lényeg, hogy nem korrekt, amit csinálsz.
25/25 peca1000 válasza:
Legalább jutsz pi...nához :)
Nem úgy mint ez a sok hülyegyerek akik csak top csajokkal jönnének össze, de ők maguk jó ha átlagosak, ha nem alattiak incelként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!