Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mostanában "kategória alatti"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában "kategória alatti" lányokat fűzök és viszek fel magamhoz. Baj, ahogy ezt kezelem, ez kihasználás, szemétség?

Figyelt kérdés
Ez egy barátom csajáról elterjedt pletyka miatt kezdődött aki állítólag a kapcsolatuk alatt felregelt a badoora, mi meg megnéztük igaz -e (az volt), amikor egy lány rám írt, aki nem volt túl szép, de ronda sem, mindenesetre átlag alatti. Gondoltam adok neki esélyt, de az egyénisége is nagyjából semmilyen, átlag, gagyi zenéket hallgat, nem igazán művelt, nem túl okos, olyan tipikus alacsony végzettségű nem szép lány, de miután válaszoltam neki, nagyon lelkes volt, mindig ő írt először, kb 5-6x randiztunk, annak ellenére, hogy ő csak párkapcsolatot akart én pedig nem (legalábbis vele nem), amit közöltem is, jött, ennek ellenére nyomult, sokat szexeltünk, olyanokat lehetett vele csinálni, amit más csajjal nem, sőt még ő magától kezdett mindenféle újdonságot vadságot belevinni. Azóta pár ilyesmi csaj volt még és őszintén szólva tetszik, ahogy meg vannak őrülve és szinte már rajonganak, sokat bevállalnak, hogy egy olyan férfi egyáltalán szóba áll velük, aki egyébként nem tenné. Mindnek elmondtam, hogy kapcsolat semmiképp, nem lesz családnak/barátoknak bemutatva, ettől függetlenül jöttek továbbra is és minden tekintetben odaadóak voltak. Már szemétnek érzem magam, mert 3 ilyesmi lányt "váltogatok" azóta, egyikhez mikor megjött a kedvem, nagyjából másfél hónap után írtam, hogy mi lenne, ha másnap nálam aludna és zokszó nélkül belement. Kell aggódnom vagy rosszul éreznem magam vagy végülis ők is vállalják ezt? Ugyanis mindhárom egyértelműen akarna valami komolyabbat még mindig, pedig nem is hitegetem őket. Összességében lehet rászoktam az úgymond "lepattanó" senkinek (legalábbis épkézlábnak) sem kellőkre.

2021. okt. 27. 14:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ. Egyértelműen a tudtukra adod, hogy kizárólag szexelni akarsz, vagy csak ferdítesz valami kétértelműt elmormogva a bajszod alatt, amit úgy értenek ahogy akarnak, hogy tiszta legyen a lelkiismereted?
2021. okt. 27. 15:03
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Top nők, kiégett ex top nők, maradék férfi, "mindig a nő választ", a nők a kocsira, házra mennek...

Más is érzi az incel szagot?

2021. okt. 27. 15:06
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

12: Nagyon. ;) Szerintem a 9. és 10. hozzászólást ugyanaz írta, magának ad igazat. :)

Pedig épp terveztem hozzászólni, de így totál felesleges... ;)

2021. okt. 27. 15:09
 14/25 A kérdező kommentje:
15:03 egyértelműen megmondom, hogy bocsi, de semmi közös nyaralás, semmi baráti, családi rendezvény, hozzámköltözés kitárt. Tehát minden, ami egy igazi kapcsolat ismérve, az kizárt.
2021. okt. 27. 15:11
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Csak simán igénytelen kutya vagy, de amíg őszinte vagy velük, addig nem akkora szemétség.
2021. okt. 27. 15:12
 16/25 A kérdező kommentje:
15:06 úgy látom, van némi gondod az értelmét ésszel. Nem azt írtam, hogy a nők választanak. Azt írtam sokuk azt hiszi, hogy ő választ, majd ellentétesen viselkednek és elfogadják a kikötéseket. Egyébként ha pontosan tudnád mit jelent az incel, nem használtad volna ezt a kifejezést. Savanyú a szőlő? Netán magadra ismertél a leírtakban?
2021. okt. 27. 15:16
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

‘egyértelműen megmondom, hogy bocsi, de semmi közös nyaralás, semmi baráti, családi rendezvény, hozzámköltözés kitárt.’

perzse, hogy kizart, mert kozos nyaralasra nem telik, barataid nincsenek, hozzadkoltozes pedig eselytelen, mert anyaddal elsz.

de azert szep dolog az almodozas.

2021. okt. 27. 15:26
 18/25 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, sosem szoktam ilyet írni, de nagyon kíváncsi lennék arra, hogy nézel ki.
2021. okt. 27. 15:49
 19/25 Lazy Lover ***** válasza:
35%
Te dolgod nem tartasz pisztolyt a fejükhöz egyébként volt egy ilyen haverom mint te és ugyan azt mesélte mint te
2021. okt. 27. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
Hát, ha ez nem kamu, és mindenkinek megfelel, a te dolgod. Ettől konkrétan nem leszel rossz. Inkább a felfogásod miatt. Az valahogy kivívja az ellenszenvemet, illetve ha a későbbiekben akarsz komoly kapcsolatot, egy ilyen múlt a normális nőknél durván visszavet.
2021. okt. 27. 16:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!