Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne vele találkoznom, vagy ez egy rossz kezdet?
Mindketten 25 evesek vagyunk,en vagyok a lany. Mindketten nem reg koltoztunk fel Budapestre, kb 2 honapja.
Neten ismerkedtunk meg egy ismerkedos appon mar kb masfel honapja. Eppen akkor ugy jott ki,hogy neki el kellett utazni masfel hetre masik orszagba munka ugyben. Kozben irogattunk,hogy majd ha talalkozunk miket csinalunk majd, es mindig kerdezte,hogy hogy vagyok, stb... Utana mikor visszaerkezett tortent par dolog,ami miatt nem tudtunk talalkozni, pl. beteg lett. Kozben nekem valtozas jott be munkaugyileg, es megirtam neki,hogy megsem Budapesten fogok elni... Itt erre ugy reagalt,hogy talalkoznunk kellene, hatha meggondolom magam. Irta,hogy szomoru emiatt, utana mar nem igazan irkalt. El sem tudtam neki mondani,hogy ez csak ideiglenes lenne igy kb fel evig,utana visszakoltoznek...
Abban maradtunk ,hogy attol talalkozunk,legalabb mielott elhagyom a varost... Viszont innentol mar nem igazan irt, es nem tudtam,hogy akar e talalkozni.
Kerdeztem tole,es irta,hogy beteg, ott is eltelt egy het...kerdeztem,hogy van stb., O sosem kerdezett vissza,hogy en hogy vagyok. Ekkor mar nemvoltam a varosban.
Aztan volt olyan ,hogy egyszer csak irta,hogy biztos mar nem akarok talalkozni, marmint,hogy en. Erre en megkerdeztem,hogy miert gondolja ezt. Es mondta,hogy mert en nem irok neki. En meg erre irtam,hogy de irok,csak o nem tunik olyannak,mint akit erdekel.
Aztan kerdezte,hogy talalkozunk e egyik hetvegen,en irtam,hogy mar van programom egy masik varosban,ahol egyebkent sok idot toltottem az elmult parhetben.
Kozben megint csak tortent egy valtozas,es a lenyeg,hogy megsem hagyom el Budapestet,hanem maradok... ezt megosztottam vele, es aztirta,hogy nagyon orul neki, ez nagyon jo hir.
Szoval ezaltal azt hittem,hogy akkor majd talalkozni is akar,mint az elejen eredetileg,viszont ugyanugy alig kommunikal.
Abban maradtunk,hogy majd megirom neki,mikor megyek vissza Pestre,es tudunk talalkozni.
Ma irtam neki,hogy hogy van es hogy megyek vissza holnap, talalkozhatnank. Erre irta,hogy szia,persze. Es nem irt semmi mast,hogy hogy van,nem is kerdezett semmit.
Most nem tudom,hogy mit irjak neki. Azt gondolom,ha egy fiu tenyleg szeretne latni,akkor kommunikativabb lenne,hogy sikeruljon is. Lehet,hogy o hetvegere tervezi ezt, es azert nem mondott semmi mast,de nekem ez a kommunikacio keves,es hianyzik az a kedvesseg ,ami az elejen volt. Olyat mondott tobbszor,hogy en nem akarok talalkozni,o hiaba kerdezi, pedig ez nem igy van. Nem kommunikalt idoben,es addigra en mar epp beterveztem valamit, mert nem tudok olyannal mit kezdeni aki 24 oran belul nem ir vissza egy szot sem. Arra kovetkeztettem,hogy nem akar talalkozni.
Jobb ezt hagyni, es nem talalkozni vele? Nem tudom megvaltoztatni a kommunikaciojat,azt tudom..., de nem tudom,erdemes e folytatni egyaltalan a beszelgetest,ha igy all ehhez az egeszhez, vagy mit tudnek tole kerdezni,vagy mondani neki..
En szerettem volna vele talalkozni, az elejen jokat beszelgettunk, kulsore is tetszik a kepeken... De ez a kedvesseg mar nincs meg a kommunikaciojaban,ami aza baj,hogy nalam alap..
Neked ugyanaz nem tetszik benne mint amit te is csináltál, olyan mintha a biliben kavargattátok volna a sz-rt. Össze-vissza beszéltek, ide-oda költöztök és utaztok, azt se tudjátok mit akartok és hol vagytok.
Már az elején meglehetett volna beszélni vele, hogy legalább 1 héttel fixáljatok le valamit, mert neked úgy jó csak. Leírtad azt ide amit neki kellett volna, köztük hogy csak ideiglenesen mész el, de mindegy, mert amúgy is sok lett volna az a fél év. Nagy eséllyel ott volt viszont a fő törés, valószínűleg már rég másokkal ismerkedik és a "listája" végére estél.
O nem koltozott ide oda,csak a cege kuldte ki egy munkara.
Nekem meg igy alakult,hogy hirtelen valtozasok jottek be.
Szerintem is a listaja vegere ertem, de akkor igazabol nem is jo ez igy,hogy van egy lista...
Visszacsinalni mar nem tudom, nehez idoszak volt ez tobb szempontbol is.
Most azt nem tudom,hogy rakerdezzek e en idopontra,vagy az mar sok lenne. Vagy leirjam neki,hogy inkabb hagyjuk a talalkozot, mar en sem akarok
felig olvastam el, nem
birtam tovabb. ennyi korulmenyeskedes es szerencserlenkedes utan en mar biztosan hagynam a francba az egeszet. regen rossz, ha mar az elejen ilyen.
A helyzet valoban szerencsetlen volt...mivel nyilvan nem jokedveben szaladgalaz ember egyik varosbol a masikba.
Most mar az rendezodott,es Pesten elek.
De valoban tul sok korulmenyeskedes volt mindkettonk reszerol. Igazabol en meg tudtam volna oldani talalkozot,de ahogy lecsokkentette a kommunikaciot,meg epp hogy csak egy ket szot irt napokra ra, igy mar elvette a kedvem
Irtam neki, hogy nem szeretnek talalkozni,mert ugy latom,hogy nem mukodik koztunk a kommunikacio.
Erre irta,hogy o nem tud jol irni, es kerdezi,hogy miben kellene szerintem valtoztatni...
Ez igazabol aranoys tole,de en nem szeretnem megvaltoztatni,hogy o hogy kommunikal,es nem is tudnam.
Mindez abbol jon,hogy ot erdekli e e valami,akkor ir e. Ha nem,akkor nyilvan nem ir. Es ezt en nem tudom megvaltoztatni
Igen, ez igaz. De utana viszont megiscsak szamitana,hogy hogyan ir...mert dolgozoo,en is ,o is...es akkor nem tudunk majd heti tobbszor talalkozni.
Ha pl majd csak heti 1x, akkor azert csak szukseges az,hogy az ember kommunikaljon irasban.
De igazabol ez igy mar reg rossz,hogy mondtam neki,hogy nem jo a kommunikacio kozottunk...mert igy lehet mar egyikunknek sincs igazan kedve talalkozni.
Viszont nem tudtam magamban tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!