Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Intenzív kezdet, gyors vég....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intenzív kezdet, gyors vég. Még egy kilátóban sem voltunk együtt. Ugye nem állt fenn a boldogság lehetősége vele?

Figyelt kérdés

Elmondja, hogy szeret, komoly kapcsolatot akar. Sőt, ez máris komoly kapcsolat, bár még nem szerelmes. (Azaz én vegyem komolyan?)

Tetszem neki, felizgul rám.

Utazzunk el. Aztán máshova utazzunk el. Egyik sem jön össze, de sokkal jobban akarja a gyors menetet a WC-ben.

Hetente telefonál, aztán már fel sem veszi, ha hívom. Néha komoly szívességeket tesz, néha költekezik is, néha szemrehányás nélkül.

Nem tudja, mi tenné boldoggá. Nincs köztünk semmilyen közelség. Mi ez? Udvarlás?

Azt mondja, jól keres, de nincs elég pénze, mert túl sokba kerül az életmódja. Még egy kilátóban sem voltunk együtt. Én ezt nullának érzem, szóljatok, ha nincs igazam.

2015. jún. 9. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Összeszedettebben is leírhattad volna.Tehát : ez semmi,max. annyi hogy 1-2-szer szexuálisan rád van izgulva,egy forintot se fektet az egészbe,csak hiteget,hogy majd ide meg oda mentek.
2015. jún. 9. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ő csak egy alkalomra akar téged, komoly szándékai nincsenek.
2015. jún. 9. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, egy kapcsolat legjobb mércéje, hogy hány kilátóban voltatok együtt. A bravo-ban is megmondták, hogy havi 2 különbözőbe el kell menni, ráadásul minden 3. hónapban egy másik kontinensen kell lennie az egyiknek, különben csak szexre kellesz neki.

Második, már kezelgeti a csajt szerintem

2015. jún. 9. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Pedig jó ez a kilátós párhuzam. Kilátóba vadidegent nem tudsz felcibálni sem szexpartnert, ahhoz kell a kötődés hogy oda valaki vegye a fáradtságot és fellihegjen veled majd lebucskázzon a meredeken. Különösebben pénzbe sem kerül hanem időt és energiát fektet ebbe az ember.
2015. jún. 9. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Volt, akivel voltam kilátóban együtt és mégsem lett utána semmi az egészből. :)

Ha valamit akarsz tőle, ragadd meg, ha nem, akkor engedd el. Ő még nem tudja, hogy azt akarja, amit te.

2015. jún. 9. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!